Mobilyacılardan SGK Müdürlüğüne Ziyaret

Mobilyacılardan SGK Müdürlüğüne Ziyaret

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Erdal Algan´ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dilediler.

Ziyaret esnasında konuşan Oda Başkanı Özcan Ayhan; ?İnegöl Türkiye´nin önemli üretim merkezlerinden birisi durumundadır. İnegöl´de mobilya sanayisi ile birlikte şuanda farklı bölgelerde bulunan 3 adet Organize Sanayi Bölgeleri ile birlikte SGM´ye kayıtlı 70 bin civarında kayıtlı çalışan bulunmaktadır. Bu sayı Türkiye´de bulunan birçok şehir nüfusundan fazladır. İnegöl Mobilyacılar Odası olarak üyelerimizin işlerini geliştirmelerini, üretimlerinin artması ve buna bağlı olarak istihdamın çoğalması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz? dedi.

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORLAR

Başkan Ayhan, SGM´lerin hizmeti vatandaşın ayağına götürdüğünü belirterek, ?Bu kurum sayesinde SGK ile ilgili işlemler yapmak için çalışanların yanı sıra işverenlerin Bursa´ya gitmesine gerek kalmadı. İşlemler İnegöl´de büyük bir hızla yapılıyor. Oda olarak bugüne kadar İnegöl Sosyal Güvenlik Birimi ile uyum içinde çalıştık. Bu uyum sayesinde odamıza kayıtlı olan üyelerimizin sorunları olduğunda gereken desteği en çabuk şekilde aldık. İnegöl SGM Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan kıymetli müdürümüz Erdal Algan´ı ziyaret ederek öncelikle tanışmak ve görevinde başarılar dilemek için bu gün buradayız. Değerli müdürümüze görevinde başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

EN İYİ HİZMETİ VERME ARZUSUNDAYIZ

İnegöl SGM Müdürü Erdal Algan ise, SGM´lerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüklerine bağlı olarak çalışan kurumlar olduklarını vurgu yaptı. Algan, SGM´lerin tek noktadan hizmet mantığıyla bulundukları bölgelerdeki vatandaşların sosyal güvenliğe ilişkin işlemelerini, şehir merkezlerine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak yapmayı hedefleyen kurumlar olduğunu belirterek, ?İnegöl SGM Müdürlüğü olarak ilçemizdeki çalışanlarımıza ve işverenlerimize en iyi hizmeti verme arzusundayız? diye konuştu.

65 BİN İNEGÖLLÜNÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Erdal Algan, İnegöl SGM´den hizmet alan yaklaşık 65 bin kişinin sorunlarına çözüm bulmak için çaba harcadıklarını da söyledi. Algan, ?SSK ve Bağ-Kur´lu vatandaşlarımızın kurumuzdan en iyi hizmeti almasını istiyoruz. Çalışanların yanı sıra işverenlerin de bizlerden beklentilerine cevap vermek için gerekenleri yapmaya hazırız. Bu konuda biz de İnegöl Mobilyacılar Odası ile ortak çalışmalar yapmak isteriz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22