www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MOBİLYACILARDAN YABANCI DİL PROTOKOLÜ

MOBİLYACILARDAN YABANCI DİL PROTOKOLÜ

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu ile imzaladığı protokol kapsamında odaya kayıtlı üyelere, ailelerine ve çalışanlarınaözel indirimler kazandırdı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkan vekili Ümit Aybil, ?Her geçen gün teknoloji sayesinde gelişen sektörümüze paralel olarak işveren ve çalışanlarımızın da eğitimli olarak yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırlamada ve ticari olarak yapılan görüşmelerde zorluk çekmemeleri için bu projeyi uygulamaya geçiyoruz.Odamızın şu anda 618 üyesi olup 80 tanesi ise ihracat yaparak ülkemize döviz girdisi sağlamaktadırlar.Bunun yanı sıra organize ettiğimiz yurt dışı fuarlarına katılım gösteren veya ilçemizde organize edilen MODEF Fuarlarını ziyaret eden yabancı misafirlerimiz ile yapılacak görüşmelerde zorluk yaşanmaması için faydalı olacağını düşündüğümüz Yabancı Dil Eğitim Kursları sayesinde ticaretlerimize olumlu yönde dönüş olacağını düşünüyoruz? dedi.

 

ESNAF DAHA BİLGİLİ VE DONANIMLI HALE GELECEK

Karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda protokolün imza aşamasına geldiğini belirten Aybil, ?Atılan bu imzalar ile kısa sürede esnaflarımızın çok daha bilgili ve donanımlı olacağına inancımız tamdır.Konu ile ilgili geniş bilgi sahibi olmak isteyen esnaflarımızın Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu´nun 711 76 60 numaralı telefonu ile görüşmelerini öneriyor,esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum? dedi.

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00