Mobilyacılardan Cezayir Çıkarması

Mobilyacılardan Cezayir Çıkarması

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu(TUSKON) ile İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İNSİAD)birlikte düzenlediği Cezayir-Türkiye Mobilya Ticaret Formuna, İnegöl’den de 40 mobilyacı katılıyor.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İNSİAD) ortak organizasyonu olan Cezayir-Türkiye Mobilya Ticaret Formu başlıyor. Yapılacak ticaret formuna İnegöl’den de yaklaşık 40 mobilyacı katılıyor.

Mobilya Ticaret Formunda ikili görüşmelere katılmak üzere dün sabah saat 03.00’de İnegöl’den Cezayir’e hareket eden İnegöllü mobilyacılar, ziyaretten ümitli olduklarını söylediler.

Yola çıkmadan önce bir açıklama yapan İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı, Türkiye’nin en fazla işadamı ve sanayici üyesi bulunan TUSKON Konfederasyonu’nun dünyanın dört bir tarafına her yıl düzenlediği iş heyeti programlarından biri olan Cezayir İş Formunu İNSİAD olarak düzenledikleri için gururlu olduklarını söyledi. İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği olarak tarihi ve kültürel akrabalık bağlarının mevcut olduğu Kuzey Batı Afrika ülkelerinden Cezayir Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki ticaretin gelişmesi için, dost ve kardeş ülke Cezayir’e iş gezisi düzenlediklerini de anımsatan Akıskalı, “Düzenlediğimiz Mobilya Ticaret İş Formu’nun her iki ülke halklarına hayırlı olmasını diler, iş adamlarımıza bol kazançlı bir program olmasını dilerim” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22