MOBİLYACILARDAN FUAR GEZİSİ

MOBİLYACILARDAN FUAR GEZİSİ

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, 16 Ekim tarihinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 15. Uluslar Arası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknoloji Fuarı ile 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Tak

Yurt içi ve yurt dışı mobilya, mobilya yan sanayi fuarlarına düzenlediği gezilerle İnegöllü mobilyacıların gelişen teknolojiyi takip etmeleri ve ufuklarının açılmasını sağlayan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, açıklanan fuar takvimi doğrultusunda gezilerini sürdürüyor. Son olarak Dubai fuarına 35 kişilik bir gezi düzenleyen Mobilyacılar Odası, yeni adres olarak İstanbul TÜYAP Fuar merkezinden düzenlenen yan sanayi fuarını belirledi.

AMAÇ, GELİŞEN TEKNLOJİYİ TAKİP EDEBİLMEK

13 Ekim’de kapılarını açacak olan fuarla ilgili gezi takvimi hakkında bir açıklama yapan Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Aybil, İnegöl Mobilyacılar Odası olarak 16 Ekim 2012 tarihinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 15. Uluslar Arası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknoloji Fuarı ile 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri fuarına gezi düzenleyeceklerini söyledi. Bu fuarların mobilyacı esnafın özellikle gelişen teknolojiyi yakından takip edebilmeleri adına büyük önem arz ettiği belirtildi.

GEZİ ÜCRETSİZ OLACAK

Oda olarak esnafların sektörün gelişimine katkı koymaları adına bu tarz fuarlara gezi düzenlemeye devam edeceklerini de belirten Aybil, “Bu anlamda 13-17 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde 15. Uluslar Arası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknoloji Fuarı ile 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri fuarına 16 Ekim Salı günü saat 06.00’da Ziraat Bankası önünden hareket ederek 2 otobüsle esnafımızı götüreceğiz. Gezi ile ilgili ücret alınmayacak olup, kayıtlarımız halen devam etmektedir” dedi.

Geziye katılmak isteyen esnafların Mobilyacılar Odasına başvuruda bulunarak kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirten Ümit Aybil; “Esnafımızın, firmaların gelişimine katkı koyacağına inandığımız bu geziye katılmalarını önemle hatırlatmak istiyorum” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07