www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MOBİLYACILARDAN YENİ KATALOG

MOBİLYACILARDAN YENİ KATALOG

İnegöl Mobilyacılar Odası ve Ajans yedi24 ortaklığında gerçekleştirilen İnegöl Mobilya Katalogu projesi hayata geçiriliyor.

İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından 3’üncüsü düzenlenecek olan İnegöl Mobilya Katalogu’nda Ajans yedi24 ortaklığı ile ses getirecek olan bir çalışmanın hayata geçirilmesi hedefleniyor. İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve Ajans yedi24 firma sahibi Hakan Karataş, dün konu ile ilgili İnegöl Mobilyacılar Odası’nda bir basın toplantısı gerçekleştirerek proje hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

KÂRI KÜÇÜK AMACI BÜYÜK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “İnegöl Mobilyacılar Odası olarak 3’üncüsünü düzenleyeceğimiz katalogun tanıtımı için bir araya geldik. İlk olarak bir başka firma ile mobilya katalogumuzu düzenlemiştik. Son 2 katalogumuzda da Ajans yedi24 ile çalışmalar yapıyoruz. Bu yeni bir proje. Çok farklı ve büyük bir çapta ses getirecek bir katalog planladık. Arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mobilyacılar Odası olarak İnegöl’deki bütün mobilyacılarımıza bu projemize destek vermelerini, projemizin içinde olmalarını istiyoruz. Kendi firmamız, arkadaşımızın firması ve odamızın özverili çalışmalarından dolayı indirimler de yaptık. Cüzi kârlarla odanın adı altında yapıldığı için amacı da çok büyük olacak. Yurtiçinde direk adreslere teslim edilecek ve yurtdışında EXPO fuarında özellikle yabancı müşterilere dağıtımını düşünüyoruz. Bu konudan dolayı arkadaşlarımıza ve odamız personeline teşekkür ediyorum, İnegöl’e ve İnegöl mobilyasına hayırlı olsun” dedi.

YÜZDE 1’DEN YÜZDE 500’E

İnegöl mobilyasının birçoğumuzun büyük ölçüde faydalandığı bir alan olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Ajans yedi24 firma sahibi Hakan Karataş, “Biz de İnegöl Mobilyacılar Odası ile ortak düzenlediğimiz projemizde İnegöl’e nasıl fayda sağlarız noktasında düşünerek güzel bir proje ürettik. Mobilyacılar Odamızın bu yönde ciddi talepleri oldu. Hem maliyeti az olsun hem de verimi çok olsun dedik ve ortaya böyle bir şey çıktı. İnegöl mobilya katalogu son 15 yıldır üretici ile mağazacı arasında ciddi bir pazarlama görevi, köprü görevini sürdüren bir çalışmaydı. Bu sene diğerlerinden farklı olarak ciddi bir ivme kazandırmayı düşünüyoruz. Gerek mobilyacılara faydalı olmak gerekse İnegöl’deki mobilyacı ağabeylerimizin kolundan tutup; ‘Bunu da yapabilirsiniz’, ‘Güzel firmalara ürünlerinizi sokabilirsiniz’ diyebilmek istiyoruz. İnegöl mobilya katalogu daha öncekilere benzer bir şekilde değil, bu sene tam bir pazarlama katalogu sıfatıyla çıkıyor. Üzerinde adres ve logo olmayacak, katalogun arka kısmında olacak. Bu da mobilya mağazacısının bunu hiç kaygı duymadan, rahatlıkla kullanmasına vesile olacak. Bir mağazacı bin metrekare bir teşhir alanı varsa İnegöl mobilya katalogumuzun içerisinde 8 bin metrekareye tekabül eden bir teşhir alanı var. Bu da bin metrekare bir mağazası olan mağazacıya hiç bedelsiz olarak mağazaya 8 bin metrekarelik ilave etmek demek oluyor. Bu proje Mobilyacılar Odası’nın ciddi özverisi ve katkısıyla oluştu. Bu projede mağazacı bir yıl boyunca hiç sehpasından, masasından indirmeden bu çalışmayı gelen her müşterisine gönül rahatlığıyla gösterebilecek. Bu da buradan 2 bin kilometre yol kat edip mağaza ziyaret eden esnafımızın bir tek kişiye ürününü gösterip de beğendirip beğendirememe noktasından öteye geçip mağazaya gelen yüzlerce belki de binlerce kişinin ürününü beğenmesine vesile olacak. Yani firmalarımızın, üreticilerimizin ürünlerini beğendirme konusunu yüzde 1 ihtimalden yüzde 500 ihtimale çıkartmış olacağız. Biz burada bunu amaçladık. Bu çalışmayı hem çok düşük maliyetlerde hem de mağazacının, üreticinin faydalanabileceği bir çalışma haline getirdik. Ümit ediyorum birçok mobilya üreticimiz faydalanır. Burada maksimum 150 tane firma alabileceğiz. Belli bir sınırı var. Bu şekilde oluşacak bir çalışmanın içerisindeyiz. Hepinize teşekkür ederim.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71