www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılarımızı Kimse Kandıramaz

Mobilyacılarımızı Kimse Kandıramaz

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Dayanaklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Raşit Sert, İnegöl Mobilya Fuarını baltalamak için Kasım´da fuar yapma kararı alan CNR Fuarcılık ve MOSDER´e tepki gösterdi.

Fuarcılık şirketinin İnegöllü Mobilya firmalarını arayarak, ?Kasım Fuarına katılırsanız, sizi İMOB fuarına dâhil ederiz? şeklinde duyum aldıklarını iddia eden Sert, ?Kimse bu safsatalara itibar etmesin. Oynanan oyunu bozacağız? diye konuştu.

HAKSIZLIĞI GİDERMEK İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

İnegöl Mobilyasının gelişmesini içine sindiremeyen bazı oluşumların her yıl Kasım ayında düzenlenen MODEF EXPO Fuarına zarar vermek için aynı tarihlerde CNR´de fuar düzenleme kararı aldıklarını anlatan Sert, bu haksızlığın giderilmesi noktasında ciddi çalışmalar yapıldığını kaydetti.

ALINAN KARARA TAM DESTEK VERİYORUZ

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ başkanlığındaki STK´ların desteği ile MODEF EXPO Fuar takviminin yeniden belirlenerek Ekim ayına çekildiğini ifade eden Sert, ?Biz MÜSİAD olarak alınan karara tam destek verdik. Fuar tarihinin geri çekilmesiyle CNR Fuarcılık ve MOSDER´in oyununu bozduk? dedi.

TELEFONLA ARIYORLAR

Son günlerde CNR Fuarcılık tarafından İnegöllü mobilya firmalarının arandığına dair şikâyetler aldıklarını kaydeden Raşit Sert, ?İnegöllülere Kasım ayında düzenlenen fuara katılmaları halinde İMOB´da yer verileceği söyleniyormuş. Bu tamamen bir düzmece... Kimse bu safsatalara itibar etmesin. İnegöllü mobilyacı firmalarımızdan ricamız, MODEF EXPO üzerinde oynanan oyunlara katkı sağlayacak karar almamalarıdır. Eğer biz hep beraber hareket edersek ne kadar güçlü olduğumuzu tüm Türkiye´ye bir kez daha ispat ederiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19