Moda putuna mağlup olduk

Moda putuna mağlup olduk

Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu, Müslüman Türk milletinin insi şeytanlara karşı kazandığı mücadeleyi modernizmin körüklediği moda putuna mağlup olduğunu söyledi.

AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, Müslüman Türk milletinin geçmişten bugüne karşılaştığı olumsuzluklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

?BİZ NEREYE GİDİYORUZ??

AHİD Başkanı Köseoğlu, ?Yaklaşık 200 yıldır batılılaşma ve çağdaş uygarlık düzeyi adı altında inancımızdan ve İslami değerlerimizden uzaklaştırılmaya çalışılan bu aziz Müslüman Türk milleti, üzerindeki ölü toprağını atarak silkinmeye, dirilmeye, ulusalcı, faşist, İslam düşmanı, ırkçı, zihniyetle geçit vermeyerek ümmet bilinciyle yeniden tarihindeki o şerefli yerini almaya başlamıştır. Bin yıl sürecek dedikleri o İslam ve millet düşmanı ulusalcı, batı kafalı, pörsümüş 28 Şubat zihniyetini de tarihin çöp sepetine atan ve yeniden inancına, özüne, tarihine dönmek isteyen bu aziz millet 15 Temmuz´da kazandığı zaferle kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu yüce milletin inancına, değerlerine savaş açarak yenemeyeceğini anla yan uluslararası küresel güçler, İslami ve inandığımız değerleri dejenere ederek; yavaş yavaş bizi Kuran´dan İslam ahlakından uzaklaştırmayı ve Kur´an değerlerinin içini boşaltarak Müslümanlığımızı tahrif etmeye ve yozlaştırmayı planlamışlardır. İşte batı kültürünün modernizmin gençliğimize empoze etmeye çalıştığı moda putu dayatmasıyla içi boşaltmak istenen kavramlarımızdan birisi de tesettürdür. 28 Şubat sürecinde Müslüman Türk milleti olarak; okuyan kızlarımızın başları açılmasın, namus, iffet ve haya duyguları dejenere olmasın diye direndik. Mücadele ettik ve hamdolsun başörtü hakkımızı geri aldık. Başörtü mücadelesini kazandık. Ancak insi şeytanlara karşı kazandığımız bu mücadeleden sonra nefsimize, hevaya ve modernizmin bize körüklediği moda putuna mağlup olduk?dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22