www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF Açılışına Hisarcıklıoğlu Geliyor

MODEF Açılışına Hisarcıklıoğlu Geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 41. MODEF Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açılışı için İnegöl´e geliyor.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İstanbul´da katıldığı programda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Uğurdağ, 2-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 41. MODEF Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı davetiyesini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´na iletti. Daveti büyük bir memnuniyetle isakarşılayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Salı günü gerçekleştirilecek olan açılışa katılım göstereceğini Başkan Uğurdağ´a iletti.

Başkan Uğurdağ, Davetiyeyi Elden Teslim Etti

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?2-6 Nisan tarihleri arasında 41. MODEF Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarımızı gerçekleştireceğiz. Mobilyacılarımız fuara dair hazırlıklarını tamamladılar ve heyecanla açılış saatini beklemeye başladılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Bey ile gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde kendilerini fuarımızın açılışına davet ettik. Başkanımız bu davetimizi mutlulukla karşılayarak katılım göstereceklerini ilettiler. Kendilerini bu özel günde aramızda görmekten dolayı mutluluk duyacağız. Fuarımızın tüm şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız başta olmak üzere katılım gösterecek herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

Habere ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29