www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF EXPO PİYASAYA HAREKET GETİRECEK

MODEF EXPO PİYASAYA HAREKET GETİRECEK

2016 MODEF Expo Kasım Fuarı çalışmalarının sürdüğünü belirten Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, bu fuarın 15 Temmuz süreci sonrasında piyasaya hareket getireceğini ve İnegöl´ün fuarına sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl mobilya sektörü ve MODEF Expo Kasım fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FUAR, TÜM İNEGÖL´ÜNDÜR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Türk milletimize geçmiş olsun. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Türkiye, 15 Temmuz akşamı büyük bir beladan az zararla kurtuldu. Ertesi gün işlerimize dönerek işimizin başına geçtik. Bizim mobilyamız, İnegöl´ümüzün can damarıdır. Hayat bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz 2016 Kasım fuarımızdır. Bununla ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Yavuz Uğurdağ ve bütün yönetim olarak, yeni projeler, stantların ve hollerin yeni tasarımı, yeni cepheler ve katılımcı profilinde bir değişime gidiyoruz. Bu sene yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlara ağırlık verip yurtdışından getireceğimiz ziyaretçilerimizi özel, birebir eleyerek getireceğiz. Son yılların en iyi Expo Kasım Fuarı olacağını düşünüyoruz. Gidişat, işlerdeki yavaşlama göz önündeyken işlerin hareketlenmesine vesile olacak diye düşünüyorum. Fuarımızla birlikte tekrar eski canlı günlerimize döneriz diye düşünüyorum. Tavsiyem tüm mobilyacılarımızın şimdiden yeni tasarımlar hazırlamalarıdır. Yeni modeller, yeni renkler, yeni sunumlar, kataloglar, CD´ler, fuara giren veya girmeyen tüm mobilyacılarımızın kendilerini hazırlamalarını tavsiye ediyorum. Ziyaretçileri çağırmayı yalnız MODEF´e bırakmayalım. Tüm mobilyacılarımız İnegöl´e müşterilerini davet etsinler. Fuar, İnegöl´ümüzün ortak fuarıdır. Yalnızca 175-180 firmamız fuara girmiyor, 2 bin tane katılımcımız giriyor, biz böyle düşünüyoruz. Yol boyundan, Mobiliyum´dan, Küçük Sanayi Sitesi´nden, Ertuğrulgazi Caddesi´nden tüm mobilyacılarımız bu fuar nimetlerinden faydalanıyor. Bunun yanında otellerimiz, lokantalarımız hepsi fuar günü yaşanan kalabalıktan faydalanıyor. Fuarlarımıza sahip çıkalım. Yönetimimize destek olalım. Fuar artık bütün İnegöl´ün fuarı. Bu fuar vesilesi ile birçok meslek kolunda hareketlilik olur. Kasım Fuarı´nı önemseyip hazırlıklarımızı ona göre yapalım? dedi.

İMİDER´İ ÖNEMSİYORUZ

İMİDER ile yapılan toplantıya değinen Ayhan,?İlk defa İnegöl´deki ihracatçılarla böyle bir toplantı yaptık. Bu toplantının çok hayırlı olduğunu düşünüyorum. İlk anda bazı ham fikirlerin oluşması önümüzdeki günlerde proje olarak dönecektir. Onlar da memnun oldular. Onların tekrar böyle önemli bir fuarda hatırlanıp fikirlerinin alınması hem derneği hem de üyelerini memnun etti. Yönetim Kurulu ile fuar öncesi yeniden toplantı yapıp çok önem verdiğimiz müşterilere, bölgelere, ziyaretçilere ulaşıp onları İnegöl´e getirmeyi düşünüyoruz. Dernek yönetimine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29