www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF EXPO Rekora Koşuyor

MODEF EXPO Rekora Koşuyor

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 40. Uluslararası İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı´nda henüz 3. günün geride kalmasına rağmen yoğun ilgi görüldüğünü belirtti.

Bu yıl 40. kez kapılarını dünyaya açan Uluslararası İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı misafirlerin ilgi odağı olurken en büyük ilgiyi ise Arap ülkelerinden gelen vatandaşlar gösteriyor.

ÇOK LÜKS MODELLER VAR

Lübnan´dan gelen işadamı Adnan Mazlum, ?Çin´e ürün gönderiyorum. İnegöl´de bu sene yeni modelleri var. İnegöl´ün diğer ülkelere ve illere göre farkını bu fuarda gördüm. Çok lüks modeller var. Klasik, altın varaklı mobilyaları tercih ediyoruz. Fakat bu fuarda modern mobilyaları da beğendik? dedi.

İNEGÖL´ÜN ÜRÜNLERİNİ ÜLKEMİZDE TANITMAK İSTİYORUZ

Afrika´dan gelen Zubair Adam ise, ?MODEF´in çok farklı ürünlere sahip bir fuar olduğunu gördüm. Ülkemizde bu ürünlerin hepsini tanıtmayı çok istiyoruz. İnegöl, çok farklı segmentlere hitap ediyor. Genelde modern mobilyaları tercih ediyoruz. Lüks mobilyalara da ilgi duyuyoruz? şeklinde konuştu.

İNEGÖL´ÜN MODERN ÜRÜNLERİNİ BEĞENİYORLAR

Fuarı değerlendiren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Fuarımız oldukça güzel gidiyor. Fuarımıza güney Afrika, Asya, Arabistan´dan ziyaretçilerimiz var. Bir Arap piyasası, bizim çabuk ulaşabildiğimiz piyasa... Güzel bir sinerji sağladık. Önceki yıllarda altın varaklı, daha klasik mobilyaları seçen Arap müşterilerimiz, yine o ürünleri alıyorlar ama bu fuarla birlikte modern mobilyayı beğendiklerini görüyoruz. Suudi Arabistan, Cezayir gibi ülkeler başta olmak üzere model çeşitlerimiz, artık Arap piyasasında tutuluyor? diye konuştu.

 

Avrupalıların ise yıllardan bu yana modern mobilyaları tercih ettiklerini dile getiren Uğurdağ, bu fuarda da modern mobilyaları satın aldıklarını, cevizden yapılmış modern çizgilere sahip ürünleri tercih ettiklerini belirtti.

 

FUAR BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Fuarın henüz 3. günü olmasına rağmen geçen seneki rakamlara ulaştıklarını ifade eden Uğurdağ, ?İlk gün oldukça yoğun bir katılım vardı fuara. Bugün 3. gündeyiz. Allah´a şükür geçen seneki fuara göre bu sene de oldukça iyi rakamlara ulaştığımızı görüyoruz. Ziyaretçi niteliğimizi de üstlere çekiyoruz. Kriterleri daha da yukarıya çekersek, fuarımızın başarısı daha da artacaktır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00