www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF'e destek teşekkürü

MODEF

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor'umuza maske desteği verdi.

Kulüp Başkanı Münür Kanar, MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi: “Öncelikle desteklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnegöl’ümüzün gururu MODEF fuarcılık her zaman yanımızda ve destekçimiz olmuştur. Bugünde maske kampanyamıza ciddi bir şekilde destek verdiler. Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri olmadığı için her zaman desteğe ihtiyacı oluyor. Nasip olursa 18 Temmuz’da maçlarımız başlayacak. Biz yaklaşık 2 hafta önce topbaşı yaparak çalışmalarımıza başladık. Ligde kalan 6 maçımız var. Daha sonra inşallah Play-Off maçlarımız olacak. Bu süreçte herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız olacak. Bugüne kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte herkesin desteğini beklediğimizi belirtmek istiyorum.”


MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “İnegölspor şehrimizin en önemli markalarının başında geliyor. MODEF yönetimi olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bugünde kulübümüzün başlattığı maske kampanyasına destek veriyoruz. 18 Temmuz’da başlayacak olan maçlar öncesi İnegölspor’umuza şimdiden başarılar diliyorum. Ayrıca herkesi kulübümüzün maske kampanyasına katılmaya davet ediyorum.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51