MOR PLASTİK'TEN KAMPANYAYA DESTEK

MOR PLASTİK

Mor Plastik firması, PTT 1. Lig hedefinde oynadığı Play-Off müsabakalarında yoluna emin adımlarla ilerleyen İnegölspor'un forma kampanyasına destek verdi.

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, Mor Plastik Şirket Müdürü Mehmet Özdamar`ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı forma hediye etti.

 SON VİRAJA GİRİYORUZ

Desteklerinden dolayı Mor Plastik Şirket Müdürü Mehmet Özdamar`a teşekkür eden Döngel, İnegöl`ümüzde faaliyet gösteren firmalar bu sene bizden gerek maddi gerek manevi olarak desteklerini hiç esirgemediler. Artık son virajlara giriyoruz. Salı günü deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacağız. İnşallah istediğimiz skoru alarak adımızı finale yazdırırız. Bu zorlu maç öncesi ilçemizde faaliyet gösteren Mor Plastik firması kulübümüze maddi olarak destek verdiler. Tekrar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 HER ZAMAN KULÜBÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Mor Plastik Şirket Müdürü Mehmet Özdamar ise İnegölspor'a PTT 1.Lig yolunda başarılar dileyerek, İnşallah İnegölspor'umuz hak ettiği PTT 1. Ligine çıkar ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eder. Biz firma olarak her zaman kulübümüzün yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Salı günü zorlu Bandırmaspor maçında kulübümüze başarılar diliyoruz. Biz de deplasmanda yerimizi alarak oyuncularımıza destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00