MOTİVASYON SIKINTISI YAŞADIK

MOTİVASYON SIKINTISI YAŞADIK

Çankırıspor maçını değerlendiren İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, motivasyon sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek; “Çankırıspor diri bir takım. Üzerimize geldikleri zaman bizim motivasyondan kaynaklanan sıkıntımızdan faydalanmayı da bildiler” d

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin 11. haftasında Çankırıspor’u konuk eden İnegölspor, zorlu mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

 

İNEGÖLSPOR’UN GALİBİYETİNİ KUTLUYORUM

Maçın ardından açıklamalarda bulunan konuk ekibin Başkanı Sevda Karaali, “Her ne kadar skor mağlubiyet ile sonuçlansa da bizim adımıza sahadaki oyun; bizim genç oyuncularımız adına ve geçtiğimiz hafta Süper Lig takımı Kasımpaşa’yı dize getiren İnegöl sporcularının adına keyif vericiydi. Bu bir oyun, bir mağlubu bir galibi olacak. Biz 2. Lig kulüpleri olarak futbolcu yetiştiren, futbolun gelişimine katkı sağlayan kulüpler adına konuşuyorum bu felsefe ile yönetilen kulüpler olarak sahadaki oyun skordan daha çok ilgilendiriyor. Bu noktada İnegöl’ün galibiyetini kutluyorum. İnegöl taraftarının gösterdiği teveccühe, tezahürata çok teşekkür ediyorum. Bu da günün sürprizi sanıyorum” dedi.

 

İNEGÖLSPOR KUPADA BİZİ GURURLANDIRDI

Sevda Karaali, İnegöl’ün kupadaki başarısının kendilerini gururlandırdığını da sözlerine ekledi.

Futbol sahalarında ve futbol organizasyonunda kadın kulüp başkanlarının çok fazla olmadığını dile getiren İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş ise, “Sevda hanım bu ilki başarmışlardan bir tanesi. 5 yıldır da çok başarılı bir şekilde devam ediyor, kendilerini kutluyorum. 2. Lig çok ciddi bir organizasyon. Bir amatör lig değil, 3. Lig değil. Maliyeti ile organizasyon yapısı ile meşakkatli bir iş. Çok da güzel başarıyorlar o yönü ile kendilerini yürekten kutluyorum. Bundan sonraki maçlarında hem kupada hem de ligde kendilerine yürekten başarılar diliyorum. Maçın bizim için ayrı bir önemi vardı. Bizim AK Parti İlçe Başkanımız her ne kadar 40 küsür yıldır İnegöl’de yaşıyor olsa da Çankırılı kendisi. Küçük yaşlarda İnegöl’e gelmiş ve nihayetinde kulübümüzü de misafir etmek istedi, kulübümüzle de ilgilendi. O yönü ile de çok değerli ilçe başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aynı şekilde onlar bizim misafirimizdir. Her ne kadar misafir gibi olsalar da onlar buralıdır. Biz böyle kabul ediyorum. İnşallah birazdan kendilerini de misafir edeceğiz. Ben bu duygu ve düşünceler ile her futbol maçından sonra böyle güzelliklerin, böyle birlikteliklerin ortaya çıkması temennisi ile emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

MAÇ BURADA OLSUN DA KİMLE OLURSA OLSUN

Kupada gerçekleştirilecek olan kura çekiminde gönlünden geçen takımın sorulması üzerine konuşan Başkan Aktaş, “Ben bir espri yapmıştım. 2. sıradaki takımı yendik şimdi sıra 1. sıradaki diye. Yani İnegöl’de olsun da kim olursa olsun. Biz futbol organizasyonunu şehri tanıtmak adına da bir aktivite olarak düşünüyoruz. Dolayısı ile tek maç olduğu için malum deplasmanda oynarsak gidip dışarıda oynayacağız. Burada oynayalım da kim olduğu çok önemli değil. Artık biliyorsunuz kupa bizim önceliğimiz değil. Kim olursa olsun biz yine çıkıp gereğini yerine getirmeye çalışacağız ama malum süper lig takımlarından veya PTT 1. Lig takımlarından biri ile eşleşeceğiz nihayetinde. İnşallah İnegöl’de olur da kim olursa olsun” diye konuştu.

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz ise, Kasımpaşa maçından sonra oynayacakları ilk maçın kendileri için kim olursa olsun zor olacağını bildiklerini ifade ederek; “Biz öyle düşünüyorduk ve neticesinde de öyle oldu. Rakibin Çankırı olması veya herhangi başka bir takım olması önemli değildi. Çünkü ayrı motivasyon kaynakları ile yetinen bir mücadele vardı ortada. Bir taraftan Süper Lig’in güçlü takımlarından bir tanesini elemişsiniz, tabi bu kardeşlerimiz de genç kardeşlerimiz. 3 gün sonra kendi liginizden bir takımla oynuyorsunuz. Bunun hangi takım olduğu önemli değil. Bu sıkıntıyı yaşayacağımızı düşünüyorduk. Zaman zaman da bu sıkıntıyı yaşadık saha içerisinde. Çankırıspor diri bir takım. Üzerimize geldikleri zaman bizim motivasyondan kaynaklanan sıkıntımızdan faydalanmayı da bildiler. Allahtan 3. golü bulamadılar. Bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07