Motor Hırsızları Kaçamadı

Motor Hırsızları Kaçamadı

Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Caddesi´nde Yunus Polislerinin şüphelendiği şahıslar hırsız çıktı. Hırsızlar yaşanan kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalandılar.

Edinilen bilgilere göre olay Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Caddesi´nde meydana geldi. İddiaya göre; bölgeyi kontrol eden Yunus Polisler, bir kişinin eliyle bir motosikleti yürüyerek götürdüğünü arkasından da diğer bir arkadaşının yürüdüğünü gördü.Olaydan şüphelenen ekipler, 13-14 yaşlarındaki 2 kişiye dur ihtarında bulundu. Yunus Polislerin ihtarını duyan Harun Ç. ve Ferdi Y. motosikleti olduğu yerde bırakıp kaçmaya başladılar.Şahısların kaçmaya başlamaları üzerine araçlarından inen Yunus Polisleri,şahısları kovalamaya başladılar. Kovalamanın ardından Harun Ç. ve Ferdi Y., Yunus ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.

İTİRAF ETTİLER

Olay yerinde yapılan ilk sorgulamanın ardından küçük hırsızların, yaptıkları hırsızlık olayını Emniyet ekiplerine itiraf ettikleri öğrenildi.

Motosikletin sahibinin Organize Sanayi Bölgesi´nde bir fabrikada çalıştığı iddia edilirken, henüz motosikletinin çalındığından haberi olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07