MOTORİZE AFET TİMİ İNEGÖL’DE ŞUBE AÇTI

MOTORİZE AFET TİMİ İNEGÖL’DE ŞUBE AÇTI

Motorize Afet Timi Derneği Başkanı Eyüp Demiralay, Motorize Afet Timi(MAT) İnegöl Şubesini kurduklarını ve 17 Nisan 2011 tarihinde Yalova`da gerçekleştirilecek tatbikata İnegöl Şubesi olarak katılacaklarını söyledi.

Motorize Afet Timi Derneği Başkanı Eyüp Demiralay, geçtiğimiz günlerde İnegöl`de gerçekleştirilen Motorize Afet Timi tanıtım toplantısında İnegöllü motosiklet tutkunlarının Motorize Afet Timi İnegöl Şubesini kurduğunu söyledi. Yapılan toplantının ardından kurulum çalışmalarına başladıklarını, tüm başvuruları yaparak gerekli onayları aldıklarını belirten MAT İnegöl Şubesi Başkanı Eyüp Demiralay, kurucu üyeler, Ekrem Çağır, Hakan Durdusal ve İsmail Alıç, bu oluşumun İnegöl için bir artı değer oluşturması için çalışacaklarını ifade ettiler.

Başkan Demiralay yaptığı açıklamasında; “Motorize Afet Timi derneğinin 81 ilde 25`er Mavi Biyonik Adam oluşturma hedefine ulaşmak için başarılı çalışmalar yapılmaktadır. İnegöl’de yaptığımız bilgilendirme toplantısı bu projenin gerek ülkemiz, gerekse İnegöl’ümüz için önemli bir çalışma olacağını vurgulamamızı sağlamıştır” dedi.

17 Nisan 2011 tarihinde Yalova`da tatbikatın gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Demiralay, “Ulusal basınında davet edileceği, MAT Yalova, MAT İstanbul Avrupa yakası şubesi, MAT İstanbul Anadolu yakası şubesi, MAT Konya Şubesi’nin  de katılacağı bu tatbikatta MAT İnegöl Şubesi olarak yerimizi alacağız” dedi.

İlerleyen günlerde Tatbikat detaylarını İnegöl kamuoyuyla paylaşacaklarını da ifade eden Demiralay ‘Önceliğimiz İnsan, Hızımız Hayat Kurtarır` sloganıyla yollarına devam edeceklerini ve bu projenin yaygınlaşması için İnegöl Şubesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51