MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

Motosikletlere giriş yasağı getirilmesinin ardından Sarraflar Çarşısı önünde denetim yapan Emniyet ve Zabıta ekipleri çok sayıda motosiklete cezai işlem uygularken, 1 motosiklet ise çekici ile parka çekildi.

 

Sarraflar Çarşısı´nda bisiklet ve motosikletlere giriş yasağı gelmesinin ardından ilk denetimlerde çok sayıda motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

 

Yıkılan Belediye Sarayı karşısından Sarraflar Çarşısı girişi ve Kasım Efendi Caddesi girişinde Emniyet ekipleri ve Zabıta ekipleri ortak kontrollerde bulundular. Sarraflar Çarşısı içerisine motosiklet veya bisikletlerin girmemesi ve uyarılması anlamında çalışmalar yapılırken, Emniyet ekipleri de bulundukları yerlerden motosikletlilere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

 

Sarraflar Çarşısı içerisinde bisiklete binmeden eline alarak gelen yaşlı amca ile Emniyet ekiplerinin yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı. Emniyet ekipleri, zor duyan yaşlı amca ile ilgilenerek, konu ile ilgili bilgiler verdiler.

 

Bu kapsamda çok sayıda motosiklete eksik belge ve kurallara uymamaktan dolayı ceza-i müeyyide uygulanırken, 1 motosiklet ise çekici ile parka çekildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68