M&S KUAFÖR TÖRENLE AÇILDI

M&S KUAFÖR TÖRENLE AÇILDI

Mehmet Ali ve Samet Denel kardeşlerin işlettiği M&S erkek kuaförü, Cumartesi günü gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Mehmet Ali Denel ve Samet Denel kardeşlerin işlettiği, saç ve sakal kesiminden boyamaya, cilt bakımdan manikür ve pediküre kadar her türlü hizmetin verileceği M&S Kuaför’ün açılışı dualarla yapıldı

 Açılışa Belediye Başkan Vekili Yusuf Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Berberler Odası Başkanı Erhan Güven, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, Temizlik İşleri Müdürü Ali Uzun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duaların ardından kısa bir konuşma yapan belediye başkan yardımcısı Yusuf Şen, Mehmet Ali ve Samet kardeşlere hayırlı kazançlar dileyerek, “İnşallah burası öncellikle gençlerin uğrak yeri olacaktır. Genç kardeşlerimiz beraberce güzel bir yer oluşturmuşlar. İnşallah işyerleri gibi bahtları da güzel olur” dedi. İnegöl Berberler Odası Başkanı Erhan Güven ise Mehmet Ali ve Samet kardeşlerin uzun yıllardır bu mesleği yaptıklarını belirterek yeni işyerlerinde kendilerine hayırlı kazançlar diledi.

Randevu Sistemi İle Çalışıyoruz

M&S Kuaför Ortaklarından Mehmet Ali Denel’de randevu sistemi ile çalıştıklarını, 9 çalışanın olduğu kuaförde farklı ve özel saç modelleriyle İnegöllülere hizmet verdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından M&S Kuaförün açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ile İnegöl Berberler Odası Başkanı Erhan Güven’in kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07