www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MTAL´DE VEFA KONULU SÖYLEŞİ

MTAL´DE VEFA KONULU SÖYLEŞİ

Hacı Sevim Yıldız - 1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde "Vefa" konulu bir söyleşi düzenlendi.

  Milli Eğitim Bakanlığı´nın ilk defa bu yıl uygulamaya koyduğu Kasım Ayı Ara Tatil Dönemindeki Mesleki Çalışmalar Programı çerçevesinde düzenlenen söyleşiye Okulun Emekli Müdürü Mümin Baygın katıldı.

  Mümin Baygın söyleşiye geçmeden önce öğretmenlere hitaben, emekli olmaktan dolayı çok memnun olduğunu, yerine atanan yeni Okul Müdürü Müslim Serbest ile daha önce birlikte görev yaptığını ve buna çok sevindiğini belirtti.

  Söyleşide moderatörlük görevini üstlenen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Çakmak söyleşiye, " Vefa sevilen veya sevilmedi gereken kimselere verilen değerin bir nişanesidir. Vefa hatırlamaktır, iyiliği unutmamaktır." sözleriyle başladı.

 Emekli Okul Müdürü Mümin Baygın kendisine babasının " Neydim, ne oldum, ne olacağım" sözünü düstur edinerek hayatına yön verdiğini ifade etti. Unutamadığı öğretmenleri arasından ilkokul öğretmeninden söz ederek, onun kendi köylerinde birleştirilmiş sınıf eğitimi verdiğini ve köyün adeta bilge kişisi olarak her türlü soruna çare bulan biri olduğunu belirtti.

  Okul Müdürü Müslim Serbest söyleşi sonunda Moderatör Elif Çakmak ve Emekli Okul Müdürü Mümin Baygın´a birer buket çiçek takdim etti.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00