www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MTTB´li Gençlerden Emniyete Destek

MTTB´li Gençlerden Emniyete Destek

Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birimi, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı günü nedeniyle görev başındaki Emniyet personelini ziyaret ederek baklava ikram etti.

Kısa bir süre önce faaliyete geçen Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birimi,10 Nisan Türk Polis Teşkilatı günü nedeniyle Belediye Kavşağı´nda ve karakollarda görevli emniyet mensuplarını ziyaret ederek baklava ikram etti.  Emniyet mensupları ile İnegölle ilgili konuşan gençler, polisin her zaman yanında olduğunu belirtti.

 

MTTB´Lİ GENÇLER POLİSİNİN YANINDADIR

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Ortaöğretim Birim Başkanı Eren Yavuzyiğit, ?10 Nisan Türk Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle teşkilatımızın bünyesinde bulunan liseli arkadaşlarımız ile birlikte görevi başındaki Emniyet mensuplarımızı ziyaret ederek baklava ikram ettik. Hepimiz öğrenci olduğumuz için gördüğümüz bir takım sorunları kendilerine ilettik, onların önerilerini dinledik. Özellikle eğitim kurumları başta olmak üzere, şehir merkezinin tamamında bizlerin huzur ve refahını korumak maksadıyla görev yapan Emniyet mensuplarımıza karşılamaları için teşekkür ediyoruz. Para ile yapılmayacak kadar gönül ve yürekli bir iş yapıyorlar ve ölümle her gün burun buruna geliyorlar. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bizler Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Ortaöğretim Birimi olarak gençlerimizi emniyet mensuplarımızın dediği gibi şuurlu bir şekilde yetiştirip, vatanına ve milletine sadakatle bağlı olan, dinimiz İslam´ın sorumluluklarını yerini getiren bir nesil için mücadele ediyoruz. Bu vesile ile ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ve diyoruz ki MTTB´li gençler polisinin yanındadır" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00