MUCİZE KURTULUŞ

MUCİZE KURTULUŞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken Merkez Pazaryerinde âdeta mucize yaşandı. Olayın yaşandığı saatlerde pazaryerinde tezgâhını kurmaya çalışan pazarcı esnaflardan Sezai Terzioğlu`nun, çöken çatının altında kalmasına rağmen mucizevî bir şekilde kurtul

İnegöl Merkez Pazaryerinin çatısı, 31 Aralık 2014 Çarşamba günü akşamı saat 19.30 sularında, biriken karın ağırlığına dayamayarak büyük bir gürültüyle çöktü.

Bir gün sonra kurulacak pazar için tezgâhlarını açmaya çalışan pazarcı esnaflarının olduğu sırada çöken pazaryerinde bir kişi ayağından yaralanırken, bazı pazarcıların malları ve araçları da göçük altında kaldı.

Ancak çökme sırasında pazaryerinin içerisinde yer alan kameralardan, Sezai Terzioğlu isimli esnafın mucizevî şekilde kurtulduğu ortaya çıktı.

Pazaryerinde limon tezgâhı açtığı öğrenilen Sezai Terzioğlu`nun, çatının çökeceğini fark ettiği sırada kaçmaya çalıştığı, ancak çatının altında kaldığı görülüyor. Bir kaç saniye sonra çatının altındaki boşluktan sapasağlam çıkan Sezai Terzioğlu`nun, sadece ayağından yaralandığı ve hastanede tedavi gördüğü kaydedildi.

Sezai Terzioğlu`nun, çatının çöktüğü sırada hemen yakınında bulunan seyyar arabanın altına girerek canını kurtardığı bilgisine ulaşıldı.

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07