MUCİZE KURTULUŞ

MUCİZE KURTULUŞ

Çalıştığı firmanın çatısını temizlemek üzere binanın üzerine çıkan Emrah Koçak, 8 metre yükseklikten düşerek ağır şekilde yaralandı.

Dün saat 15.00 sularında Organize sanayi bölgesinde özel bir firmanın çatısını temizlediği sırada havalandırma boşluğundan yere düşen Emrah Koçak (25), ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Emrah Koçak, çalıştığı mobilya firmasında 4 arkadaşı ile birlikte binanın kiremitleri temizlemek üzere çatıya çıktı. 8 metre yükseklikteki binanın çatısına temizlik yaptıkları sırada eternity olan çatının üzerinde bulunan ve naylonla örtülü havalandırma boşluğunu fark etmeyen Emrah Koçak, naylonun üzerine basarak 8 metre yükseklikten fabrikanın içine düştü. Düşmenin etkisi ile yaralanan Koçak, fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Emrah Koçak, burada yapılan ilk müdahalesini ardından müşahede altına alındı.

Emrah Koçak’la birlikte çatı temizleyen arkadaşları da hastaneye gelirken, iş arkadaşları şaşkınlık ve üzüntüyle arkadaşlarına destek olmaya çalıştılar. Emrah Koçak’ın düştüğü zeminde talaş olması ise olası bir faciayı önledi. Yaralı işçinin yapılan ilk kontrollerinin ardından vücudunda kırıklar olduğu tespit edilirken, belinde de zedelenme olduğu kaydedildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07