MÜDÜR YARDIMCISININ DAYAK İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

MÜDÜR YARDIMCISININ DAYAK İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Dipsizgöl köyü İlköğretim Okulu Müdürü Hakan Öye’nin müdür yardımcısı M. D’yi dövdüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. Müdür Hakan Öye, hakkında çıkan müdür yardımcısı M. D’yi dövdüğü şeklindeki haberleri yalanlayarak, “Kendisi okulu

Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Dipsizgöl Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Hakan Öye, 2 Mayıs Perşembe günü odasına çağırdığı yardımcısı M. D’ye cumartesi ve pazar günü okulda yapılacak Seviye Belirleme Sınavı`nda (SBS) görevli olduğunu bildirdi. Müdür Hakan Öye’ye “Hafta sonumu mahvettin. Bana nasıl görev yazarsın?” dediği öne sürülen Müdür Yardımcısı M. D. okuldan çıkarak köy kahvehanesine gitti. Bir süre sonra okul müdürü Hakan Öye, yardımcısı M. D’yi cep telefonundan arayarak mesai saati içinde okulu terk edemeyeceğini, bu nedenle dönmesini istedi. Telefon görüşmesinin ardından okula dönen M. D. ile Hakan Öye arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından okul müdürü tarafından dövüldüğü öne sürülen M. D. İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. M. D. tedavisinin ardından güvenlik güçlerine okul müdüründen şikâyetçi olduğunu söyledi.

‘BEN KİMSEYİ DÖVMEDİM!’

Okul Müdürü Hakan Öye ise; yaptığı açıklamada “İddia edildiği gibi müdür yardımcısı M. D’yi dövmedim, ben 1 buçuk yıldır bu okulda müdürlük yapıyorum ilk defa başıma böyle bir olay geliyor” dedi. Müdür Hakan Öye, olayı şöyle anlattı: “Olayın olduğu gün, özel bir bankadan okulumuza projeksiyon, kitap ve tişört bağışı için gelmişlerdi. Ben banka yetkilileri ile ilgilenirken müdür yardımcım görev yerini bırakarak köy kahvesine gitmiş. Kendisini cep telefonundan arayarak nerdesiniz burada bankadan yetkililer var yardımda bulunacaklar, dediğimde kendisi bana siz varsınız diyerek cevap verdi” dedi.

Müdür yardımcısını okula çağırdığını söyleyen okul müdürü Hakan Öye, kendisine; “Görev yerini neden terk edip gittiniz, burada bankadan insanlar gelmiş, onlarla neden ilgilenmiyorsunuz. Sizin hakkınızda tutanak tutacağım” demesi üzerine küfürler ederek üzerine saldırdığı söyledi. Bunun üzerine okulda badana yapan boyacıların araya girerek ayırdıklarını söyleyen Öye, “Kedisi çantasını alarak İnegöl’e giderek benden şikâyetçi olmuş ben kendisini dövmedim” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07