www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MUHARREM İNCE YARIN İNEGÖL’E GELİYOR

MUHARREM İNCE YARIN İNEGÖL’E GELİYOR

CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç, İnegöl’ün sorunlarının Ankara’ya iletilmesi noktasında eksiklerin olduğunu dile getirerek, bu sorunu Ankara’dan yetkili insanları İnegöl’e getirerek çözeceklerini söyledi. Kazanç, ilk konuklarının ise

Parti lokalinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol Kazanç, İnegöl’ün sorunlarını Ankara’ya iletileme noktasında eksiklik olduğunu ifade ederek, bu sorunu Ankara’dan yetkili kişileri İnegöl’e davet ederek çözeceklerini belirtti. İlk konuklarının da CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce olduğunu kaydeden Kazanç, Pazar günü CHP İlçe Teşkilatı tarafından tertip edilen ‘Türkiye’de Neler Oluyor’ konulu söyleşisine İnce’nin de katılacağını duyurdu.

‘Sorunların Ankara’ya İletilmesi Noktasında Eksikler Var’

Başkan Kazanç, yaptığı açıklamasında 27 Şubat Pazar günü Alyans Düğün Salonunda saat 14.30’da CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce’nin ‘Türkiye’de Neler Oluyor’ konulu söyleşisiyle CHP İlçe Teşkilatının misafiri olacağını dile getirerek, ilçe halkını davet etti. Bundan sonraki siyasi çalışmalarında İnegöl’e Ankara’dan yetkili insanları getirerek İnegöl’ün her türlü sorununu direk olarak yetkili kişilere iletme şansını daha çok elde edeceklerini ifade eden Kazanç, “Bunu yapmak istememizin asıl amacı, İnegöl’ü ve sorunlarını Ankara’ya iletmede noksan olunduğuna inancımızdır. Sayın Muharrem İnce’yle İnegöl’ün tüm sorunlarını paylaşacağız. İktidar olduğumuzda da bu sorunların çözümü için hep birlikte uğraşacağız. İnegöl’ü ve İnegöl’ün gerçek gücünü herkesin kafasına sokup, layık olduğu hizmetin gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Referandumun Hemen Ardından Seçim Çalışmalarımıza Başladık

Basın mensuplarının ‘Bu programla birlikte ilçede seçim çalışmalarının startını mı veriyorsunuz’ sorusuna da cevap veren Kazanç, “Biz seçim hazırlıklarımıza zaten referandumun hemen ardından başladık. Muharrem İnce’nin katılacağı programla da resmi olarak seçim çalışmalarımızın startımızı veriyoruz. Seçimin hemen ardından da yerel seçimler için düğmeye basacağız” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19