www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Muhtar Adayı Balakuş'tan Cuma Mahallesi Kadınlarına Sürpriz

Muhtar Adayı Balakuş

Cuma Mahallesi Muhtar Adayı İhsan Balakuş, 8 Mart dünya kadınlar gününde Cuma Mahallesi'nde ikamet eden kadınları azaları ile ziyaret ederek çiçek takdim etti.

31 Mart tarihinde yapılacak mahalli seçimler öncesi belediye başkan adayları gibi muhtarlarda seçmenleriyle buluşuyor. Çeşitli etkinliklere imza atan muhtar adaylarından biri de Cuma Mahallesi Muhtar Adayı İhsan Balakuş. 

Cuma Mahallesi'nde ikamet eden kadınları 8 Mart dünya kadınlar gününde unutmayan Balakuş, azaları ile birlikte kapı kapı gezerek çiçek hediye etti ve kadın seçmenlerin gününü kutladı. Muhtar adayını ve azalarını karşısında gören kadınlar ise şimdiye kadar böyle bir şey yaşamadıklarını belirterek muhtar adayı İhsan Balakuş'a kendilerini hatırlamalarından ötürü teşekkür etti Gün boyu azaları ile kapı kapı gezerek çiçek dağıtan Balakuş, "Bugün malum 8 Mart dünya kadınlar günü. Bu gün münasebetiyle tüm kadınlarımızın gününü kutlamak istiyorum. Bizde azalarımız ile birlite bugünü vesile kılarak aday olduğum mahallemizde ikamet eden kadın seçmenlerimize hem kendimzi tanıtmak hem de onlara bu günün anısına birer çiçek hediye ederek kutlamak istedik. güzel bir çalışma oldu. Mahallemizdeki kadınlarımız yaptığımız ziyaretten ziyaedisiyle memnun kaldılar. Şimdi kadar hiç bir muhtar yada muhtar adauının böyle bir etkinlkik yapmadığını belirterek teşekkür ettier. Tabi bu yaptığımız etkinlik muhtar olduğumuzda daha güzel hizmetinde nişanesi olacaktır. Azalarımızında desteği ile Cuma mahallesine muhtar seçildiğimizde bir çok hayırlı işe öncülük edeecğiz. Mahallemizin tüm sorunlarının gerekli mercilere iletilmesinden tutunda, ihtiyaç sahiplerini, hasta ve bakıma muhtaç insanlarımızın aç ve açıkta kalmışların sesi kulağı olacağız. Mahale halkını acılı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayacağız. Muhtarlık makamı seçimden seçime seçmen kağıdı dağıtma makamı değil. Biz dersimize iyi çalıştık. İnegöl'de tüm mahalle sakinlerinin gıpta ile bakacağı bir 5 yıl geçireceğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile tüm Cuma Mahallesi sakinlerinden 31 Martta desteğini bekliyorum."dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19