www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Muhtar bisikleti kaptı

Muhtar bisikleti kaptı

40 yıldır hiç doktora gitmeyen Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit’e Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet hediye edildi.

Halim Yiğit (67) İnegöl’de yaşıyor ve 32 yıldır Süleymaniye Mahallesinde muhtarlık yapıyor. Yiğit'in en büyük özelliği ise şaşırtıyor.Halim Yiğit 40 yıldır hiç bir doktora gidip muayene olmadı. Sağlık Bakanlığı kendisine bu davranışından dolayı bisiklet hediye etti. Muhtar gitmek istediği her yere bu bisikletiyle gidip geliyor. 
Konuyla ilgili konuşan Halim Yiğit açıklamasında;“40 yıldan beri hiç doktora gitmedim. Sadece yakın gözlüğü almak için doktora gittim. Muhtarların içinde en eski muhtar benim kıdemli muhtar olarak. Bana sağlık bakanlığından 40 senedir hiç doktora gitmediğimden dolayı bir bisiklet hediye geldi. İlaç hiç kullanmıyorum nezle grip olduğum zaman çeşmenin altına kafayı sokuyorum hemen burnumdaki tıkanıklıklar falan gidiyor. Bu şekil idare ediyorum doktora gitmem. Beni daha doktor hiç elleyemedi Allah’ın izniyle.  Yayan yürürüm genellikle bisikletle kullanıyorum. Birde yazın ben dağlara çıkarım.  Oralarda dağlarda yürür giderim. Sağlığımı ona borçluyum ben. Genelde yemeklere acı biber yemeden hiç oturmam.Sağlığımın ilacı acı biber. Kuru fasulye pilav başka çeşit yemeklerden hiç yiyemem. Tabi, ayranı bol kullanırım, yoğurt. Balı da hayatımda bir sefer yedim. Bir dahada tiksindim yiyemedim.” İfadelerini kullandı.
Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87