www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Muhtarlar Boğazova´da toplandı

Muhtarlar Boğazova´da toplandı

İnegöl İlçe Kaymakamlığı ve İnegöl Muhtarlar Derneği öncülüğünde kırsal mahallelerin sıkıntılarını dile getirildiği bölgesel toplantılara Boğazova´da start verildi.

İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı´na bağlı 42 kırsal mahalle muhtarı ile bir araya geldi. İnegöl İlçe Kaymakamlığı ve İnegöl Muhtarlar Derneği öncülüğünde gerçekleşen toplantıların ilki Çayyaka Mahallesi´ne bağlı Boğazova yaylasında gerçekleşti. Kırsal mahallelerin özellikle güvenlik, yol, su ve kanalizasyon sıkıntılarının dile getirildiği toplantıya ilçe jandarma komutanı Ferruh Maden, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Kılıç´ta katıldı.
Verimli geçen toplantıda mahalle muhtarları tek tek bölgelerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. 

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çayyaka Mahalle Muhtarı Sami Çakmak, toplantıya katılanlara teşekkür ederek; ?Bu toplantı kaymakamımız Şükrü Görücü bey ile almış olduğumuz karar sonucu gerçekleşti. Bölgesel toplantı yaparak mahallelerimizdeki sıkıntıları dile getirerek, çözüme kavuşması adına adımlar atmış bulunuyoruz. Bu toplantılar artık zaman mefhumu olmadan gerçekleştireceğiz inşallah. Her mahalle muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözüme kavuşması için birlikte mücadele edeceğiz? Dedi.

Muhtarların yanında olduğunu ifade eden ilçe kaymakamı Şükrü Görücü ?Muhtarla sürekli irtibat halindeyim, kapım muhtarlara her zaman açık.? dedi.

Öte yandan toplantıya katılan muhtarlar, bu hassasiyetlerinden dolayı kaymakam Şükrü Görücü´ye teşekkür ederken, aynı toplantıların İnegöl Belediyesi tarafından da  yapılması gerektiğini  ifade ettiler.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00