Muratbeyliler Lokali açıldı

Muratbeyliler Lokali açıldı

Muratbey Köyü Gürcü Kültür Derneği, köy halkının da destekleriyle dernek lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

Önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Program esnasında bir konuşma yapan Muratbey Köyü Gürcü Kültür Derneği Başkanı Özgür Gürbüz, ?2 senedir yürüttüğümüz dernek faaliyetimiz vardı. Çeşitli etkinlikler yapıyorduk. Bunun neticesinde bir dernek lokali kurmamız hasıl oldu. Katkılarla lokal faaliyetini başlattık. Şimdi de Allah´ın izni ile açılışını yapıyoruz. İnegöl´ümüze hayırlısı olsun? dedi.

DERNEKLER SADECE OYUN OYNANAN YERLER DEĞİLDİR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Muratbey köylüleri çok keyifli organizasyonlara imza atıyorlar. Bu dernek vesilesiyle köylülerin birlik beraberlikleri sağlanıyor. Dernekler sadece oyun oynanan, sohbet edilmeyen ve herhangi kültürel-sanatsal, örf, adet, aneleyi ilgilendiren faaliyetin yapılmadığı kahvehane içerisinde düşünmek çok sağlıklı değil. Birilerinin kişisel gayreti olmazsa bu işler olmuyor. Birilerinin fedakârlık yapması gerekiyor. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu gayreti ortaya koyacaksınız. İnşallah bu mekân dostluk ve arkadaşlıkların, hemşeri hukukunun artmasına, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olur? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32