www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD İnegöl´den Kan Bağışı

MÜSİAD İnegöl´den Kan Bağışı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği İnegöl Şubesi geleneksel hale gelecek kan bağışı kampanyasının ilkini gerçekleştirdi.

04 Eylül Çarşamba günü MÜSİAD İnegöl dernek binasında düzenlenen kan bağışı kampanyası hakkında açıklamada bulunan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, ?MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulundan üyelerine kadar kanın aciliyetinin ve sürekli ihtiyaç olduğunun farkındayız. MÜSİAD ailesi olarak bu farkındalık projemizi                ?Senin Kanın Başkasının Canı? sloganı ile kan bağışı kampanyamızın ilkini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. . Hedefimiz kan bağışı programımızı geleneksel hale getirmek? dedi.  Döngel, 04 Eylül Çarşamba günü MÜSİAD İnegöl Merkezinde 10,30 ? 18.00 saatleri arasında yapılan Kan Bağışı kampanyasına, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Üyeleri, Üyelerin Firma çalışanlarından destek verildiğini ifade ederek. Kampanyaya ilgi gösteren herkese Teşekkürlerimi sunarım diye konuştu.

?DAYANIŞMA RUHU BİZİM KANIMIZDA VAR?     

Döngel sözlerinin devamında, ?Kan bağışı toplumumuzda en büyük dayanışma örneklerindendir. Sadece bir farkındalık projesi yürütmüyoruz kan vermeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Öyle ki Türk Kızılay´ı her gün hastaları için Bursa bölgemize  günlük 400 ünite kan bağışı yapmak zorunda. Bizler şehrimize ve bölgemize örnek olmak amacıyla düzenli periyotlar halinde tüm üyelerimiz, çalışanlar, eş, dost, sevenlerimiz ve bizi destekleyenlerimiz ile birlikte MÜSİAD İnegöl dernek binamızda kan bağışında bulunduk? bundan sonrada bulunmaya devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.

?TÜRK KIZILAY´I GURURUMUZ?

Türk Kızılay´ının toplumlar için çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Döngel, ?Türk Kızılay´ı dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Türk Kızılay´ı sadece kan ihtiyacını karşılamıyor, kimin nerede bir ihtiyacı varsa el uzatıyor. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay´ı bulunduğu afet bölgesine ilk önce giden ve en son elini çekendir. Bu sebepten ötürü bizler de elimizden ne geliyorsa yapacağız ve Türk Kızılay´ımızın yanında duracağız? şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01