www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD üyeleri kan bağışında bulundu

MÜSİAD üyeleri kan bağışında bulundu

İnegöl MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri, Kızılay´a kan bağışında bulundu.

Kan bağışığına dikkat çekerek tüm ilçe halkı kan vermeye davet eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel,?Kan bağışı toplumumuzdaki dayanışma örneğidir. Bu gün başkasına lazım olan kan belki bir gün bizlere de lazım olacaktır. Sadece bir farkındalık projesi yürütmüyoruz, kan vermeyi sorumluluk ve sorumluluk bilincini geliştirme yolu olarak görüyoruz. Biz hep örnek işler yapmayı amaçladık. Allah´ın izniyle bu projeyi daha da yayacağız. 1 kan 3 can´dır. Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.


Gelenek haline getireceğiz
Kan ihtiyacının olduğunu belirten Döngel, ?Kış şartları nedeni ile kan bağışı sayılarında ciddi düşüşler yaşanıyor. Türk Kızılay´ı, her gün hastaları için 9 bin ünite kan bağışı yapmak zorunda. Destek olmak için Türk Kızılay´ının her zaman yanında olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Bu düşünceyi benimsediğimiz ve şehrimize örnek olmaya çalıştığımız için yılın belirli periyotlarında tüm taşkilat ve çevremizdeki eş dostlarla birlikte kan bağışında bulunuyoruz. İlgi gösteren tüm üyelerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunarım? şeklinde konuştu.


Türk Kızılay´ı gururumuz
Türk Kızılay´ını darda kalanlara yardımda bulunan bir kurum olduğunun altını çizen Döngel, ? Türk Kızılay´ı dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Türk Kızılay´ı sadece kan ihtiyacını karşılamıyor, kimin nerede bir ihtiyacı varsa el uzatıyor. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay´ı ülkemizin dünyadaki yüz akıdır. Kan vererek, mağdur ve mazlumların yardımına koşan Kızılay´ımızın yanında olmak istiyoruz? ifadelerine yer verdi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71