MÜSİAD, CİHANGİR İLE PROTOKOL İMZALADI

MÜSİAD, CİHANGİR İLE PROTOKOL İMZALADI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi, Özel Cihangir Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı. Anlaşmaya göre MÜSİAD üyelerine sağlık hizmetlerinde yüzde 25 oranında indirim yapılacak.

Üzerinde anlaşmaya varılan protokol, MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Projeler Birim Başkanı Aydın Akman ile Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yavuz Yücel tarafından imzalandı.

CİDDİ HİZMETLER SUNULUYOR

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Aydın Akman, “Ülke genelinde 12 bin, İnegöl’de ise 125 üyesi bulunan MÜSİAD’ımız, başta sağlık olmak üzere, enerji, telekominikasyon, lojistik, eğitim, petrol ve kargoculuk gibi sektörlerde üyelerine ciddi anlamda indirimli hizmetler sunmaktadır. Üyelerimize sağlanan bu avantajlara bir yenisini daha eklemek üzere İnegöl Özel Cihangir Hastanesi’nin değerli temsilcileri ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bugün yapılacak anlaşma sonrası derneğimizin hem yurt içi hem de yurt dışındaki şube ve temsilcilikleri dâhil olmak üzere MÜSİAD üyeleri, üyelerimizin birinci derecedeki yakınları ile üyelerimizin çalışanları ve MÜSİAD bünyesinde çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti verilecektir” dedi.

 

CARİ FİYATLARDA YÜZDE 25 İNDİRİM

İndirim hakkında bilgi veren Akman, “Anlaşma gereğince Özel Cihangir Hastanesi’nin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) hizmet vermediği işlem ve branşlarda veya hastaların SGK haklarını çeşitli nedenlerle kullanmadığı durumlarda hizmet alan kişilere cari fiyatlardan yüzde 25 indirim uygulanacaktır. Yine iş bu sözleşme kapsamında hastaneden hizmet alan kişilere hastanenin SGK’ya hizmet verdiği işlem ve branşlar ile hastaların ayaktan ve yatarak yapılan tüm tedavilerinde SGK’nın ödediği meblağın dışında hastane tarafından belirlenen fark ücretlerinden yine yüzde 25 oranında indirim sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

T.C. KİMLİK NUMARALARINI BİLDİRMELERİ YETERLİ

MÜSİAD üyelerinin bu indirimden bugün itibariyle faydalanmaya başlayacaklarını belirten Akman, “Üyelerimiz 1. derece yakınları ile üyelerimizin çalışanlarının da bu indirimden yararlanabilmeleri için kişilerin isim ve T.C. numaralarını hastanemize bildirmesi yeterli olacaktır. Bizlere bu indirimi sağlayan Özel Cihangir Hastanemize teşekkür ediyor, anlaşmamızın tüm MÜSİAD üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yavuz Yücel ise; “MÜSİAD’ın böyle geniş kapsamlı bir anlaşmasından dolayı teşekkür ederiz. Bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

MEMNUNİYET DUYARIZ

MÜSİAD’ın önemli bir kuruluş olduğunu aktaran Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İrfan Bilgesoy ise, “Özel Cihangir Hastanesi olarak böyle bir gruba hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Hastane olarak maçımızı hizmetin en güzelini sunmaktır. MÜSİAD’a da bu hizmetimizi sunacağız” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07