www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD  VİTRİN TASARIMI”  EĞİTİMİNE HAZIRLANIYOR

MÜSİAD  VİTRİN TASARIMI”  EĞİTİMİNE HAZIRLANIYOR

MÜSİAD İnegöl Şubesi, MÜSİAD Akademi İnegöl, Mobilya Sektörüne hitap edecek yeni bir eğitim programına hazırlanıyor.

MÜSİAD İnegöl Şubesi, MÜSİAD Akademi Komite Başkanı Serap Alicik yaptığı açıklama ile özellikle Mobilya Sektörüne hitap edecek bu eğitim için Komite olarak çok sıkı bir çalışma içindeyiz. Özellikle Komitemizde de görev alan Mobilya Sektöründen sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Tahirler ile bu konuyu çok  önem veriyoruz. Şehrimizin Lokomotifi Marka sektörü Mobilya Sektörümüzün olmazsa olmazı Mağazacılık. Bir mağazayı gösteren de o mağazadaki Vitrin Tasarımıdır. MÜSİAD Akademi İnegöl olarak “Vitrin Tasarımı” eğitimi konusunda görüşmelerimizi son aşamaya getirdik. Eğitim konusunda İstanbul’dan Görsel Mağazacılık Uzmanı Sn Mine Erkan hanımefendi ile görüşmelerimizi neticelendirdik. Kendisi bu konuda Sn Mine Erkan, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Tasarımı mezun olmuş. 2001 yılında New VisionStudio/NY dan ‘Visual Merchandising’ egitimi almış. 25 yıldır Görsel Magazacılık alanında çalışan, 15 yıllık kurumsal çalısmadan sonra son 10 yıldır danısman ve eğitmen olarak çalısmaktadır. Kurumsal olarak görsel magazacılık yöneticisi ve müdürü olarak çalıştığı sirketler; Vakko,Persanhomestudio, Monevhome, Boyner, Beymen home, HarveyNichols’dır.

2010 yılında Istanbul Moda Akademisi (IMA) isbirligi ile 3 ay süren ‘Görsel Magazacılık ve Vitrin Tasarımı Sertifika Programı’ egitimini vermeye başlayan Mine Erkan, Türkiye’de bu alandaki ilk sertifika programıdır. Bu egitimin kurucusu, ana egitmeni ve yöneticisidir.

Vitrin Tasarımı Eğitimini özellikle Mobilya Sektöründe Firmaların Vitrin Tasarımından sorumlu İç Mimarları, Dizaynırlar’ı ve Mağaza Müdürlerini ilgilendirmektedir. Dolayısı bu eğitim Firmalarımız için bir fırsattır. Eğitim takvimi olarak 24-25 Ekim tarihlerini belirlemiş bulunmaktayız. Eğitim sonrası mağazalarımızın  vitrini ve fuarlarda styling ile alakalı bakış acımızı değiştirecek bir eğitim olmasını temenni ediyoruz.

Konu ile ile ilgili olarak MÜSİAD İnegöl Şubesi ve MÜSİAD Akademi İnegöl Sosyal Medya Hesaplarımızın takip edilmesini bu mecralardan gerekli duyurunun yapılacağını belirtmek isterim.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87