www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD´A ÖZEL İNDİRİM

MÜSİAD´A ÖZEL İNDİRİM

İnegöl´ün önemli markalarından biri olan Hotel Angelacoma, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile kurumsal indirim anlaşması imzaladı.

 

Faaliyet gösterdiği günden beri gerek münferit müşterilerini, gerekse kurum ve şirketlerin misafirlerini güven duygusu ve memnuniyet garantili olarak ağırlayan Angelacoma Hotel, kaliteli hizmet anlayışı ile hizmetini sürdürüyor.

ÜYELERE VE 1. DERECEDEN YAKINLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

Ramazan ayında yaptığı büyük organizasyonlar ve Saklı Bahçe Restoranında ağırladığı toplam 20 bin misafir ile gündeme gelen Angelacoma Hotel, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile kurumsal indirim anlaşması imzaladı. Angelacoma Hotel bünyesinde bulunan Spalya Spa & Fitness bölümü ve yüzme havuzu olanaklarının indirime tabii tutulduğu anlaşmaya göre, MÜSİAD üyeleri ve üyelerin 1. derece yakınları üyeliklerinde yüzde 20 oranında indirim hakkına sahip olacak.

YEPYENİ PROJELER GELECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Angelacoma Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbek ?Otelimiz konaklama ve organizasyonlarda hizmet vermesinin yanı sıra, eğlence ve dinlence amaçlı seyahat eden birey ve gruplar olmak üzere yerli yabancı birçok misafir ağırlıyor. Bunun yanında birçok spor kulübü kamp programlarında ve müsabakalarında otelimizi tercih ediyor. Angelacoma Hotel olarak İnegöl halkının da ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanmasını istiyoruz. Kurumsal İndirim Anlaşmaları da bu çalışmamızın bir parçası? Önümüzdeki günlerde yepyeni projelerle ismimizi çokça duyacaksınız. Ayrıca Kurumsal İndirim Anlaşmalarımızın kapsamını genişleterek, bizleri tercih edenlere katkı sağlamaya devam edeceğiz? dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25