www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD’dan Fuar Gezisi

MÜSİAD’dan Fuar Gezisi

MÜSİAD İnegöl Şubesi, 18 - 21 Şubat tarihlerinde Almanya Berlin’de yapılan Bautec İnşaat Teknolojileri Fuarına gezi düzenliyor.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel, İnşaat sektörünün durağan bir dönemden sonra yeniden hareketlenmeye başladığını belirterek, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin gelişen teknolojiye ayak uydurması, sektördeki teknolojik yenilikleri görmesi ve bu yenilikleri alıp uygulayabilmeleri adına Sektörün en popüler en etkileyici fuarlarından biri olan Bautec İnşaat Teknolojileri Fuarına gezi düzenlediklerini belirti.

MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, 18-21 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde yapılacak fuar kapsamında ayrıca MÜSİAD Berlin Şubesinin de ziyaret edileceğini, ayrıca fuar dışında şehrin mimari yapılarının da gezileceğini söyleyerek, Bu geziye İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren İş insanlarının katılmasının kendileri ve sektör için önem arz ettiğini belirtti. Fuara katılım ile ilgili MÜSİAD İnegöl Şubesi ile iletişime geçilebilir.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02