www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD’lı hayırseverlere plaket

MÜSİAD’lı hayırseverlere plaket

İlçe Kaymakamı Eren Arslan tarafından, sel felaketi yaşayan Kastamonu’daki ailelere mobilya yardımı yapan MÜSİAD’lı hayırseverlere plaket takdim edildi.

MÜSİAD İnegöl Şubesi, Kadın Komitesi tarafından Ağustos ayında Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden etkilenen aileler için toplanan mobilyalar 1 yardım tırı ile bölgeye yollanmıştı.

İlçe Kaymakamı Eren Arslan, yardım kampanyasına destek veren MÜSİAD’lı hayırseverleri makamında ağırlayarak, verdikleri desteklerden dolayı kendilerine plaket takdim etti.

Verdikleri destekten dolayı MÜSİAD’lı hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Arslan, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi Ağustos ayında Kastamonu’da üzücü bir sel felaketi olmuştu ve onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yüzlerce ailede selden etkilenmişti. Devletimiz zaten anında vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapmıştı. Bu manada ülke genelinde bölge için yardım kampanyaları da başlatılmıştı. MÜSİAD İnegöl Şubesi, Kadın Komitesi tarafından da bölgeye 1 tır dolusu mobilya gönderilmişti. Ben MÜSİAD’lı hanımlara bu örnek davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Bugünde yardım kampanyasına destek veren hayırseverlerimizi ağırladık ve kendilerine plaket takdim etmek istedik. İnegöllü işadamlarımız her zaman üzerine düşen görevi laiki ile yerine getiriyor. Bu manada verdikleri destekten dolayı MÜSİAD’lı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19