www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD´TAN DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

MÜSİAD´TAN DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

MÜSİAD İnegöl Şubesinden Özellikle İhracat yapan Üyelerine Yönelik ?DIŞ TİCARET EĞİTİMİ´ Ülkemiz adına ihracatın öneminin her geçen gün arttığı şu dönemde MÜSİAD İnegöl Şubesi Üyelerine yönelik ?DIŞ TİCARET´ Eğitimi düzenliyor.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi, Dış Ticarete yönelik 2 gün sürecek eğitim programı düzenliyor.

 

Konu hakkında açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Şubesi Mobilya ve Orman ürünleri Komitesi Başkanı Metin Tahirler; ?İnegöl´ün Lokomotif sektörü Mobilyadır. Mobilyada da özellikle İhracat yapan birçok firmamız olmasına rağmen İhracatın daha profesyonel şekilde icra edilmesi adına MÜSİAD İnegöl olarak önemsediğimiz özellikle  Pazarda Tutunma ve Akreditif konularında üyelerimizi ve konu ile ilgili personellerinin eğitimini planlıyoruz. Ülke olarak Şehrimiz olarak İhracatın daha da önemli bir unsur haline geldiği şu günlerde bu konuda Üyelerimize ve firmalarındaki ilgili personellerine bu eğitimin verilmesinde fayda olacağını gördük. Eğitim programımızı bu konuda uzman olan 30 yılı aşkın Dış Ticaret Danışmanlığı, 20 yıldır da Dış Ticaret eğitmenliği yapan, Türkiye´nin çeşitli kentlerinde Odalar, Birlikler, Dernekler şemsiyesi altında iş inşalarına ve üniversite öğrencilerine eğitim veren Sn Şefik ERGÖNÜL tarafından gerçekleştirilecektir.? diye konuştu.

 

MÜSİAD İnegöl Şubesi Mobilya ve Orman Ürünleri Komite Başkanı Metin Tahirler, Eğitimin 2-3 Ağustos tarihlerinde MÜSİAD İnegöl Şubesi Merkezinde yapılacağını, eğitimin Ücretli olacağını ve Kontenjanın sınırlı olduğunu belirtti ve Eğitim programına İhracat yapan yâda yapmayı planlayan üyelerin ilgi göstermesinde fayda olacağını sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00