www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜSİAD´tan Kardeşlik Köprüsü

MÜSİAD´tan Kardeşlik Köprüsü

MÜSİAD İnegöl Şubesi Ramazan Ayı´nda Ramazanın ruhuna uygun organizasyonlar yaparak, yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibine ulaşmaya devam ediyor.

MÜSİAD İnegöl şubesi başkanı Mehmet Döngel yaptığı açıklamada, ?Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonlarına gelmiş bulunuyoruz. Malumunuz, ramazanda yeryüzüne bol bol rahmet iner. Günahlar affedilir, dualar kabul olunur. Ramazan acıkmak, susamak değildir. Allaha itaat ve teslimiyettir. Ramazan irade eğitimidir. Ramazan sükûnettir, rahmettir. Ramazan paylaşmaktır. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu ayın son günlerindeyiz? şeklinde konuştu.

?MÜSİAD OLARAK RAMAZANI DOLU DOLU GEÇİRDİK?

 MÜSİAD İnegöl şubesi olarak dolu dolu bir ramazan geçirdiklerini belirten Mehmet Döngel, ?Gerek yurt içi gerekse de yurt dışında iftar organizasyonları yaptık. Hiç şüphesiz ki bayramlar sevinçtir, Mutluluktur, huzurdur. Türkiye´nin birçok bölgesinde yetim ve yoksul çocuklarımıza bayramlık kıyafet aldık. Bu çocuklarımız bayrama mutlu, sevinçli ve huzurlu girsinler diye . Nitekim Ağrı ve Bitlis´te yönetim kurlu üyelerimiz İlhan Tatlı ve Cemil Derman Cizre ve Şırnak bölgesinde önceki dönem MÜSİAD İnegöl Şube Başkanımız Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyemiz İlhan Tatlıyı görevlendirerek, kardeşlik köprüsü adı altında çok sayıda yetim ve yoksul çocuğumuza bayramlık kıyafet aldık. Kıyafetlerin dağıtımına MÜSİAD Genel Merkez Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli ve MÜSİAD Şırnak Şube Başkanı Yusuf Bilin de hazır bulundular. Unutmayalım ki ; Sizin gitmediğiniz yer size ait değildir. Sizin sahip çıkmadığınızı başkası sahip çıkar. Sonrada şikayet etme hakkımız olmaz. Bizler MÜSİAD ailesi olarak; Yemeğimizi, ekmeğimizi, aşımızı paylaştık. Çünkü ramazan paylaşmaktır. Elimizdekilerini paylaştığımız zaman, daha çok güzelleşeceğini ve bereketleneceğini düşünüyoruz. Sofralarımızda ve dualarımızda tüm kardeşlerimize yer verdik.  Bizler inanıyoruz ki şükür, paylaşmaktan geçer, nimet ise paylaşıldıkça çoğalır. MÜSİAD olarak, karşılıklı ve gösterişli iftar programları yerine, ramazanın ruhuna uygun hareket ettik. Allah Bizleri ramazanın kıymetini ve önemini hakkıyla bilenlerden, hakkını vererek ifa edenlerden eylesin. Ramazanla temizlenenlerden, affedilenlerden kılsın. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29