www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mustafa Ak Belediyespor´da

Mustafa Ak Belediyespor´da

2. Lig Voleybol temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Yardımcı Antrenör Mustafa Ak ile anlaştı.

2 sezondur Efeler Ligi ekibimizde yardımcı antrenörlük ve istatistik antrenörü olarak görev yapan Mustafa Ak ile 2. Lig Voleybol ekibi İnegöl Belediyespor için anlaşmaya varıldı.

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Voleybol 2. Lig ve Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Musa Şeşka, ?İnegöl Belediyespor voleybol kulübü olarak, Antrenörümüz Mustafa Ak ile bugün tekrar anlaşmış bulunmaktayız. 2 sezondur A takımımızda yardımcı antrenör ve istatistik antrenörü olarak görev yapmıştı. Kendisi aynı zamanda genç milli takımlarda yardımcı antrenörlük ve istatistik antrenörü olarak görev yapmış. Bu yıl da bünyemizde çalışmaya devam edecek. Tekrar kendisi ile anlaşmış bulunuyoruz. 2.Lig voleybol takımımızda hem istatistik antrenörü hem de yardımcı antrenörlüğü yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum? dedi.

 

ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ

Mustafa Ak ise, ?Anlaşma hem kendi adıma hem de kulübüm adına hayırlı uğurlu olsun. 2 sezondur layıkıyla yaptığım görevime tekrar devam edeceğim için çok mutluyum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz ve takımımızı bir üst lige çıkartırız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00