Mustafa Ceceli 20 Bin Kişiyi Coşturdu

Mustafa Ceceli 20 Bin Kişiyi Coşturdu

25’nci Uluslararası Kültür Sanat Festivalinin final gecesinde sahne alan ünlü popçu Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Ceceli’nin şarkılarına, 20 bin İnegöllü eşlik etti.

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Uluslar Arası Kültür Sanat Festivali, Pazar akşamı nikah dairesi önünde yapılan Mustafa Ceceli konseri ile son buldu.

Festival alanını dolduran binlerce hayranı ile birlikte ilk albümünden son albümüne kadar birbirinden güzel parçalarını hep bir ağızdan seslendiren Ceceli konserini; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan yardımcıları Yusuf Şen ve Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Arslan Akpınar ile 20 bin civarında İnegöllü izledi. Sezen Aksu imzası taşıyan ‘Unutamam’ adlı eseri seslendirmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve ‘En İyi Çıkış Yapan Solist’, ‘En İyi Çıkış Yapan Video Klip’ ödüllerini alarak müzik kariyerine genç yaşta başlayan Mustafa Ceceli, İnegöl’deki konserinde sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

HEM COŞTU, HEM DUYGULANDIRDI

6 yaşındayken piyano eğitimi alarak, solo albümünü çıkarmadan önce yaptığı aranjelerle büyük ilgi toplayan Ceceli, hem coşturdu, hem de duygulandırdı.

2012 yılında çıkardığı albüme adını veren ‘Es’ parçasını sevenleri ile seslendiren Ceceli, adeta İnegöl’de esti. Ceceli’nin ‘Unutamam’ gibi duygusal parçalarını seslendirdiği sırada ise; vatandaşların bir çoğu ellerindeki telefonlarını havaya kaldırarak telefonların ışıklarıyla konser alanını aydınlattılar.

DARBUKA VE DAVUL ŞOV

Genç sanatçı, sahnede sadece şarkı söylemekle de kalmadı. Parçalarını seslendirdiği sırada sahneyi vokalisti Burak’a bırakan Ceceli, darbuka ve davul şovu da yaptı. Ceceli, yaklaşık 1 buçuk saat boyunca sahnede kaldı.

‘İSTANBUL-BURSA 4 SAAT, MUSTAFA’YA SEVGİMİZ 24 SAAT’

Sahnede Ceceli rüzgarları eserken, seyirciler arasında da ‘İstanbul-Bursa 4 saat, Mustafa’ya sevgimiz 24 saat’ yazılı pankart dikkat çekti. Konserin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sanatçıya festivale katıldığı için teşekkür ederek, “Samimi olarak söylüyorum, şarkılarını arabamdaki CD’den dinliyorum. Ben daha önce gazetelerde falan görmüştüm, şarkılarını da CD’den dinlediğim için biraz daha ağır bir konser bekliyordum. Maşallah Mustafa’nın enerjisine yetişmek zor. Ben izlerken yoruldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Festivalimiz bu güzel konserle sona eriyor. Festivale destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Aktaş, sanatçıya İnegölspor atkısı ve üzerinde ‘Mustafa Ceceli’ yazılı İnegölspor forması da hediye etti.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32