www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mustafa Ersan Başkanlığa veda Etti

Mustafa Ersan Başkanlığa veda Etti

AK Parti İlçe Başkanları İstişare toplantısında alınan karara göre İnegöl Ak Parti İlçe Bakanı Mustafa Ersan’ın tekrar başkan olmayacağı haberleri sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan yazılı basın açıklamasında bulunarak veda etti.

Konu ile alakalı açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan; “Bu uzun ve kutlu seferde halka hizmet hakka hizmet düsturu devam eden süreçte Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol arkadaşlığı yapmayı nasip ettiği için Allah’a hamdediyorum.

Naçizane icra ettiğim ilçe başkanlığı görevimi, yeni bir arkadaşıma ve ekibine 28 Mart 2020 tarihinde yapılacak kongremizde devretmekten onur ve gurur duyacağım.

Davamızın özü olan bir söze vurgu yapmak isterim. “Gaye şahıs değil, şahısta tecelli eden davâ olmalıdır.” Bu sebeple göreve gelecek arkadaşımıza desteklerimiz bizler var oldukça devam edecektir. Şahsım adına bir abi bir arkadaş bir kardeş olarak her daim omuz omuza olacağımı ifade etmek isterim.

Her zaman inanıyoruz ki insanı büyük yapan kendi azmi, dostlarının desteği ve davasının güzelliğidir.

Unutmamalıyız ki bizler bugün var, yarın yokuz ama bu ülke, bu millet bu dava ilelebet var olacaktır.

Velhasıl bütün başlangıçlar güzel oluyor. Bu yüzden hep başlamak lazım. Ve hatta biterken bile bizim başlamamız gerekiyor. Bizler için bu dünyada hiçbir bitiş olmamalı… Her dem yeniden doğarız diyerek nice yıllarımızı inşa etmeye devam edeceğimize de vurgu yapmak isterim.

Esasen bu süreçte dava neferlerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Merkezimize, İl Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanımıza, bu davaya hizmetkâr olan tüm ilçe teşkilatımıza en kalbi duygularım ile şükranlarımı sunuyorum.

 Yeni Türkiye yolunda durmak yok yola devam diyerek kimsesizlerin kimsesi olmaya, sessiz yığınların sesi olmaya devam edeceğimizi belirterek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87