www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MUSTAFAKEMALPAŞA´YA SOSYAL TESİS

MUSTAFAKEMALPAŞA´YA SOSYAL TESİS

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların buluşma noktası haline gelen sosyal tesis zincirine bir halka da Mustafakemalpaşa´da ekliyor.

 

Bünyesinde 40 metre yüksekliğinde kule restoranı da barından sosyal tesisler, Kirmasti çayı ve ilçe merkezine hakim tepedeki panoramik manzarası ile Mustafakemalpaşalı´ların buluşma noktası olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkeze yeni bağlanan ilçelerde altyapı yatırımlarının yanı sıra sosyal ve kültürel mekan yatırımlarına da ağırlık verdiklerini söyledi.

Mevcut eski sosyal tesislerin halka açılmasının yanında kentin en nezih noktalarına yeni sosyal tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçelere de sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. Mustafakemalpaşa ilçesinde de altyapıdan ulaşıma, kırsal kalkınmadan tarihi mirasa kadar her alanda önemli yatırımları hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezine hakim bir tepeye de sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladı. Proje çalışmaları Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kule Restoranın yapılacağını alanda beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Altepe, ihale aşamasında olan projeyi en kısa zamanda ilçeye kazandırmak istediklerini söyledi.

PANORAMİK MANZARA

Bursa kent merkezinde ne varsa aynı hizmetleri yeni bağlanan ilçelere de kazandırmakta kararlı olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu doğrultuda çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Mustafakemalpaşa ilçesini ikiye ayıran Kirmasti Çayı çevre düzenlemesi ve tepeye yapılacak sosyal tesisin ilçeye değer katacağını ifade eden Başkan Altepe, ?Kirmasti Çayı çevre düzenlemesi bağlantı ve yürüyüş yolları ile dere üzerine yeni köprülerle bu bölge en prestijli alan haline gelecek. 40 metre yüksekliğindeki kulenin de bulunduğu sosyal tesisler ise panoramik manzarası ile önemli bir buluşma noktası olacak. Proje ihale aşamasına geldi. İhalenin ardından kısa zamanda inşaata başlayıp, tesisleri hizmet açmıyoruz. Şimdiden ilçe halkına hayırlı olsun? dedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da ilçenin en önemli ziynetlerinden birinin Kirmasti Çayı olduğunu hatırlatarak, bu değeri en iyi şekilde kullanmak istediklerini söyledi. Sosyal tesislerin yapılacağı alanda hiçbir ağacın zarar görmeyeceğini hatırlatan Kurtulan, bu proje sayesinde ilçe halkını yeşil ve suyla buluşturacaklarını belirterek, projeye katkıları nedeniyle Başkan Altepe´ye teşekkür etti.

HBR: Haber Merkezi

lıklar da giderildiği zaman Nilüfer Çayı eskisi gibi tertemiz akmaya başlayacak. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini ve sorumluluk duymasını talep ediyoruz. Tüm sanayi bölgelerimiz, fabrikalarımız fedakarlık göstermeli. Önümüzdeki aylarda kirlilikten eser kalmamalı? diye konuştu.

 

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87