www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MÜTEAHHİTLERİN HIRSIZLARLA BAŞI DERTTE

MÜTEAHHİTLERİN HIRSIZLARLA BAŞI DERTTE

MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu, Emniyet Müdürü Murat Sevinç’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin gündemi ise inşaatlarda meydana gelen ve büyük zarara yol açan hırsızlıklar oldu. Müteahhitler, emniyetten bu konuda destek istediler.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu, sektörde son günlerde yaşan özellikle hırsızlık sorununun çözümü konusunda destek istemek için İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarete MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Demir, Köksal Aydın, Serdal Özkan ile Şube Sekreteri Emin Süküt yer aldı.

MÜTEAHHİTLER İNŞAAT HIRSIZLIKLARINDAN BIKTI

MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Kara, ziyarette yaptığı konuşmada ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de inşaat sektörünün ivme kazandığını ve en hareketli zamanını yaşadığını söyledi. MÜSİAD’lı ve İnegöllü inşaatçılar olarak halkın yaşanabilir yapılarda hayatlarını sürdürebilmeleri için çalıştıklarını ifade eden Kara, “Son günlerde sektörümüzde artan iş yükü ile birlikte sektördeki işadamlarımızın kaliteli yaşam mekanlarının oluşmasında kullandıkları plywood kalıpları, demir iskele, inşaat demiri ve elektrik kablo hırsızlıkları da arttı. Çalınan bu malzemeler oldukça yüklü maddi külfet getiriyor. Bununla birlikte yapıların bitimi ve teslimi konusunda da gecikmeler yaşanmasına neden oluyor” dedi.

Mustafa Kara yaptıkları ziyaretin amacının sektörde yaşan bu hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi ve bir takım tedbirlerin alınması için olduğu belirterek; “Ayrıca müdürlüğünü yaptığınız İnegöl ilçe emniyet teşkilatının bizlere bu konu hakkında yardım talebinde bulunmak için geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

MOBESE BU OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇECEK

Emniyet Müdürü Murat Sevinç ise kendisini ziyarete gelen MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu yöneticilerine bu hakkında bilgisinin olduğunu, özellikle konu ile ilgili Emniyet Biriminin hassasiyetle çalıştığını ve bu olayların üzerine daha da sıklıkla gideceklerini söyledi. Sevinç, geçtiğimiz günlerde anlaşması yapılan MOBESE ile ilçede bu tür olayların önüne geçmede ve olayların çözüme kavuşturulmasında da büyük yol kat edeceklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00