MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

1. Amatör Küme Play-Off müsabakaları haftasonu oynanan maçlarla başladı. Temsilcimiz Alanyurtspor, 2-0 geriye düştüğü Dikkaldırımspor karşısında 2-2'yi yakalayarak 1 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Alanyurtspor yoğun taraftar desteği ile Yenişehir’de karşılaştığı Bursa Dikkaldırımspor ile 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen 2-2 berabere kalarak Play-Off mücadelesine 1 puanla başlamış oldu. İlkyarısı taktik savaşı içinde geçerken temsilcimiz Alanyurtspor oyunun başlarında yakaladığı 2 pozisyondan yararlanamadı. İlkyarının son anlarında kullanılan serbest vuruşta yaşanan karambolde kafa vuruşu ile golü bulan Dikkaldırım devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının başında yine bir duran toptan gol bulan Dikkaldırım 55’inci dakikada durumu 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra oyunda risk alan temsilcimiz, taraftarının da desteği ile arka arkaya 2 gol bularak eşitliği yakaladı. Maçın 80’inci dakikasında Yasin Emre’nin kırmızı kart görmesine rağmen uzatmalarla beraber 15 dakika eksik oynayan buna rağmen kontra ataklarla etkili olan ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Alanyurtspor 1 puana razı oldu.

TARAFTAR VE MÜCADELEMİZ ÇOK İYİYDİ

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Alanyurtspor Başkanı Mesut Eren, “Bizleri Yenişehir’de yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. 1 puan da olsa aldığımız puandan dolayı hem teknik kadromuzu hem de oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Bu gibi maçlarda 2-0 yenik durumdan skoru 2-2’ye taşımak kolay değil. Hem üzgün hem de sevinçliyiz. 1 puanın önemini ilerleyen maçlarda göreceğiz. Galip gelmek isterdik, net goller kaçırdık. 10 kişi kalınca çok zorlandık. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam” dedi.

Öte yandan Play-Off’un diğer maçında Yavuzselim, Karacabey Gençlerbirliği’ni 4-1 yenerek ilk haftanın lideri oldu. Temsilcimiz Alanyurt bu haftayı müsabaka yapmadan geçirecek.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00