www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MUTLAK GALİBİYET İSTİYORUZ

MUTLAK GALİBİYET İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, ligin ilk maçında karşılaşacakları Tarsus İdman Yurdu müsabakasından mutlak galibiyet istediklerini belirtti.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, hafta sonu ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Tarsus İdman Yurdu maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Tesislerde gerçekleştirilen antrenman esnasında bazı açıklamalarda bulunan Güller, ?Artık ciddi bir şekilde lige hazır olmamız gerekir.Bir karşılaşmaya gidiyoruz. Bu hafta oynayacağımız maç bizim adımıza çok önemli. Lig maçları her zaman zor.İlk maç olması hasebiyle biz oradan mutlaka galibiyetle veya en az hasarla dönmek istiyoruz. Puanla dönmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Sonuçta biz yeni bir takımız. Takımızda geçen yıldan sadece 2 tane belki oyuncumuz oynuyor. Diğerleri hep yeni bir takım. Dolayısıyla biraz zamana ihtiyacımız var. Bunu hep söylüyorum. Bu zamanı da kısaltmanın en iyi yolu da oynayacağımız maçlarda alabileceğimiz maksimum puanı alabilmek. İlk maç olan Tarsus maçı bu anlamda bizim için çok önemli. Nasıl başlarsak öyle gideriz mantığı ile maça gideceğiz ve inşallah da oradan iyi neticelerle döneceğiz. Son gün 2-3 oyuncunun transferini yaptık. Burak Uça´yı aldık. İnşallah oda kısa sürede hazır olur ve takıma uyum sağlar. Levent ve İlyas da tam hazır değiller ama onları da bu maçta kullanmanın çarelerini arayacağız. İnşallah bizim adımıza güzel bir başlangıç olur. Tek ümidimiz bu. Lige iyi başlamak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01