MÜZEDE KAHKAHA TUFANI

MÜZEDE KAHKAHA TUFANI

Kent müzesinde Konferans Salonu´nda sahne alan Psiko Tiyatro Derneği, ?Amca, size insan diyebilir miyim?? isimli tiyatro oyunuyla kahkaha tufanı yaşattı.

 

Önceki gün Psiko Tiyatro Derneği tarafından Mobilya Müzesi Konferans Salonu´nda sahnelenen oyuna, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ve Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin´in yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

SOSYAL KONULAR İRONİK BİR DİLLE AKTARILDI

Tamer Dursun´un yazdığı Volkan Derman´ın yönettiği, Rüstem Ahmet Gözübüyük, Raşit Can, Özge Orhan, Ömer Mola, Ömer Bakıcı, Osman Biber, İsrafil Büyükbaş, Seniha Yavuz, Hande Kahraman, Berra İlgezdi, Gizem Durmuş, Temel Koçak, Levent Çekici, Emre Yılmaz, Selman Kunduracı ve Rıdvan Bayhan rol aldığı oyunda; yozlaşan kültürümüz, çevresine duyarsızlaşan insan, insana ve insanlığa yönelik aşağılama gibi sosyal konular ironik bir dille işlendi.

 

ASRIN VEBASI; ?KÜLTÜREL YOZLAŞMA?

Oyunun ardından bir konuşma yapan Başkan Vekili Turgay Yel, ?İnegöl´de her ay farklı etkinlikler düzenleyerek şehrimizin sosyal ve kültürel yaşamını renklendirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek öğrencilerimize gerekse yetişkinlere yönelik sanatsal etkinlikler düzenliyoruz. Bu akşamki oyunumuzda asrın vebası diyebileceğimiz ?Kültürel Yozlaşma´ konusuydu. Ben oyuncu arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00