www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Müzede resim sergisi

Müzede resim sergisi

15 yıl önce hobi olarak başladığı yağlı boya tablo sanatında kat ettiği gelişim ile dikkat çekerek farklı sergilerde eserlerine yer bulan Yüksel Kılıçoğlu´nun 38 çalışmasının yer aldığı kişisel sergisi, İnegöl Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda gör

Daha önce 115 sergiye ev sahipliği yapan İnegöl Kent Müzesinde, yeni bir sergi ilçe halkının beğenisine sunuldu. 15 yıl önce hobi olarak yağlı boya tablo sanatına başlayan özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Yüksel Kılıçoğlu´nun 38 eseri, Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda görücüye çıktı. 18 Ağustos tarihine açık kalacak sergide manzara, doğa ve yöresel resimler yer alıyor.

Serginin açılış törenine, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, sanatçı Yüksel Kılıçoğlu bir selamlama konuşması yaptı. Kılıçoğlu, ?Bu özel günümde beni yalnız bırakmadığınız için her birinizi teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonda sizlerle buluşmama vesile olan Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban beyefendiye, Kent Müzesi Müdürlerimize ve yardımlarından dolayı Kent Müzesi çalışmalarına ayrıca teşekkür ediyorum. 15 yılı aşkın bir süredir yağlı boya resim yapıyorum. Resimlerimde karma resimlerime yer vermekteyim. İlginizden dolayı da çok teşekkür ediyorum? dedi.

Kent Müzesi Milletin Mekanı

Belediye Başkanı Alper Taban ise güzel bir günde güzel bir serginin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kent Müzesinin milletin mekanı olduğuna dikkat çeken Taban, ?Burada çok kıymetli sanatçımız ifade ettiler, fırsat verildiği için diyerek. Burası milletin ev sahipliği yaptığı, özelinde de İnegöl Belediyesinin sevk ve iradesini yaptığı bir mekân. Burada kıymetli Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü çok büyük bir emek ve gayretleri var. Yani burada iki tane müze var. Sadece burada sergi açmakla kalmıyoruz, beraberinde gelen bir misafirimiz varsa şehrimizi en kısadan nasıl anlatırız, bu şehirde neler yaşanmış gezerek anlatıyoruz. Hemen yan tarafta da şehrin ekonomik anlamda gerçekten kalkınmasını sağlayan ve ekonominin içerisinde lokomotif olan mobilya müzesi var. Orada da bu şehrin iyi bir şehir olduğunu, sanayi şehri olduğunu gelen misafirlerimize yansıtabiliyoruz. Tabi zaman zaman da bu şekilde kıymetli sanatçılarımızın eserlerini ortaya koymuş oldukları güzellikleri burada ilçe halkımıza buluşturma imkânı yaşıyoruz? dedi.

Sanatçı Yüksel Kılıçoğlu´nu başarısı ve azmi için tebrik ederek konuşmasını sürdüren Taban, ?Tebrik ediyorum cesaretlerinden dolayı. Eminim ki pek çok öğrenciye, gence ve tabi ki yetişkinlere de örnek olacağını düşünüyorum. Kutluyorum kendilerini. İnşallah eserlerini içeride göreceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle serginin açılışı gerçekleştirildi. Ardından davetliler eserleri ilgiyle inceledi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87