www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MYM´den Başkan Taban´a ziyaret

MYM´den Başkan Taban´a ziyaret

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Federasyon üyelerinin kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı.

Kısa süre önce kurulan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, protokol ziyaretlerine başladı. Federasyon yetkilileri, önce Belediye Başkanları Rıdvan Kocaağa ve Oğuzhan Uslu ziyaret etti. Ardından ise Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, "Bugün burada 31 Mart yerel seçimleri sonucunda İnegöl Belediye Başkanı olan Alper Taban başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için başkan ve başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Peygamberimizin bir Hadis-i Şerif´inde, "Kavminizin efendisi, ona hizmet edendir´ Bu anlamda gerçekten hizmet etmek Belediye Başkanlığ makamı, bu makamlardan en güzellerinden bir tanesidir. Bir diğer husus da, eskiden belediye başkanlarına Şehr-ül Emin denirdi. Başkanımızın yükü ağır. Bu noktada başkanımıza yardımcı olma adına STK´lar yükü hafifletici bir unsurdur. Biz de bu anlayış ile yola çıktık. Federasyon çatısı altında, bütün İnegöl´ümüzü kapsayacak bir birlik beraberlik unsuru olarak yola çıktık" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Hiçbir hesabım, kitabım olmadan bu işin içerisine girdiğimi bilmenizi istiyorum. Tamamen halisane duygularla İnegöl´e faydalı olmak istiyorum. İnşallah Allah bunu bize nasip eder. Bir şeyler başarmak insana mutluluk veriyor ve seçim çalışmalarında da dolaşırken şunu gördüm; insanlar uçuk kaçık şeyler beklemiyor. Yani suyum aksın, otobüs geçsin, otopark olsun... Bunlar da bizim yapacağımız işler. Tüm şehirde yaşayan herkesin fikrini alarak bunları yapmak istiyorum. Kafama göre bunları yapacağım demekten ziyade, beklentileri, talepleri, buna göre önceliklendirerek hareket edeceğiz. Hakkaniyetli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00