www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Naaş-ı Muhteremler´ İnegöllülerle Buluştu

?Naaş-ı Muhteremler´ İnegöllülerle Buluştu

İnegöl Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ?Naaş-ı Muhteremler´ isimli yetişkin tiyatro oyununu ilçe halkıyla buluşturdu.

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Şubat ayında da birbirinden farklı sahne gösterilerini ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. İnegöl´de kültür sanatın merkezi haline dönüşen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yüzlerce vatandaşın katıldığı gösterilere, bir yenisi daha eklendi.

Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ?Naaş-ı Muhteremler´ isimli yetişkin tiyatro gösterisi, Çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Tayfun Türkili´nin yazdığı ve Volkan Derman´ın yönettiği Polisiye güldürü oyununa, ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan polisiye güldürü dalındaki oyunu Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Partili yöneticiler de takip etti.

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 20.00´da başlayan iki perdelik oyun, 70 yaşlarında emekli bir büyük elçiyle eşinin mütevazi evlerinde geçiyor. Yaklaşık iki saat süren oyunda, emekli büyükelçi ile eşinin gazetelerdeki cinayet haberleri üzerine konuşurken, bir adamın kapılarını çalmasıyla içine girdikleri macera konu ediliyor.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25