NAKLİYE ARAÇLARI MOBİLYANIN REKLAMINI YAPACAK

NAKLİYE ARAÇLARI MOBİLYANIN REKLAMINI YAPACAK

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) İnegöl Mobilyasının gelişimine katkı koyacak bir projeyi hayata geçiriyor. Nakliyatlara ait 230 araç üzerinde İnegöl Mobilyasının reklamını yapacak olan İMOS Yönetimi bu şekilde İnegöl Mobilyasının reklamını Türk

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkan Yardımcısı Haluk Özbek, geçtiğimiz günlerde dernek olarak yaptıkları toplantıda alınan bir kararı kamuoyuyla paylaştı. İnegöl’ün gelişimine büyük ışık tutan İnegöl Mobilyasının gelişimi adına önemli bir çalışmayı hayata geçirecek olan İMOS Yönetimi Nakliyatlara ait olan yaklaşık 230 araç üzerinde İnegöl Mobilyasının reklamını yapacak.

 

Haluk Özbek, İMOS olarak İnegöl mobilyacılığının gelişmesine katkı sağlamak ve ekstra değerler üretmek istediklerini ifade etti. İnegöl mobilyasının faydasına olan projeler hayata geçirdiklerini söyleyen Haluk Özbek, “İnegöl’ün değerlendiremediği bir konu olan 230 nakliye aracımızın üzerlerine İnegöl mobilyasını temsil eden kurumsal reklam çalışmamız var. Daha önce nakliye sahipleri ile bu konuda mutabakata varmıştık. Onlar branda maliyetini derneğin karşılaması koşuluyla İnegöl’deki bütün nakliye kamyonlarının üzerine reklam alınması hakkını İMOS’a vermişlerdi. Bunun için onlara müteşekkiriz. Bizde dernek olarak bu kamyonlarımızın üzerlerindeki kurumsal tasarımlarımızı tamamladık. 230 kamyonumuzun ¼’lük kısmı İnegöl mobilyasına ait olacak şekilde, kalan ¾’lük kısmı da kiraladığımız şirkete vereceğiz. Onun bedelini de buralara reklam veren firmalardan talep edeceğiz.” dedi.

 

100 kamyona reklam satışı yaptıklarını anlatan Haluk Özbek, “Nakliyecilerimizden biz bu konuda biraz daha hassasiyet bekliyoruz. Çünkü İnegöl’ün mobilya menfaatini ilgilendiren bir konu, İnegöl’ün Türkiye’de markalaşmasına, İnegöllü esnafın malını daha değerli satmasına, dolayısıyla bu değerden nakliyecimizin de, çalışanımızın da, girişimcimizin de daha fazla pay almasını sağlamış olacağız Bunun için elimizde nimet olan 230 kamyonumuzun kurumsal ve tek tipte, ağırlık olarak İnegöl mobilyasının reklamını yapan, Türkiye’nin 70 milyonun çok rahat göreceği şekilde reklam çalışması yapabilmemiz için bize yardımcı olsunlar. Buradan elde edilecek küçük gelirle, yine mobilyacılıkla ilgili reklamlar yapacağız.” Diye konuştu.  

 

Nakliyecilerle çok önemli sözleşmeler yapmak istediklerini aktaran Haluk Özbek, “Reklam veren arkadaşlarımızın İnegöllü nakliyeci firmalarımızın dışında kesinlikle çalışmasını engelleyeceğiz. Özellikle reklam veren firmalarımızla sözleşme yaparak yabancı nakliye firmaları ile çalışmayacaklarına dair taahhüt verecekler. Bu şekilde nakliyecilerimizi de koruyacağız. Ama tüm İnegöl olarak şunu anlamamız lazım. İMOS’un yapmış olduğu girişim İnegöl mobilyasının Türkiye’de ve dünyada markalaşmasına ciddi şekilde hizmet edecektir. İnegöllü firmalarımızın daha değerli mal satmasını sağlayacaktır.” dedi.  

 

Türkiye’nin değişik 40 yerine İnegöl mobilyası ile ilgili totemler yaptırmak istediklerini de aktaran Haluk Özbek, “Her yıl düzenli olarak İMOS’un bu şekilde geliri olsun. Bu gelirden hem nakliyecilerimizi branda maliyetinden kurtarmış olalım, hem de aynı zamanda Türkiye’de bütün İnegöl mobilyasını temsil eden 230 aracımız gezmiş olsun. Emin olun 10 milyon $ harcayarak bile bu reklamı yapamayız. Nakliyecilerimizden ve üreticilerimizden bu konuda ivedilikle destek bekliyoruz.” diye konuştu.    

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32