NAKLİYECİLER BARIŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

NAKLİYECİLER BARIŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde sanayide cereyan eden kavgada karşı karşıya gelen nakliye firmaları barış yemeğinde bir araya geldi.

 

 

Önceki hafta Mobilya Sanayi Sitesi içerisinde bulunan iki nakliye firması arasında yol verme meselesi yüzünden cereyan eden tartışma yerini kavgaya bırakınca olaylar büyümüş ve Emniyet ekipleri tarafları ayırmak için uyarı ateşi açmak zorunda kalmıştı. Olayın ardından barış ve sükûnetin sağlanması için nakliye firmaları ile görüşmelerde bulunan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ve 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek konuyu tatlıya bağlayarak tarafları barış yemeğinde bir araya getirdiler. Dün gerçekleştirilen yemekte firma temsilcileri el sıkışarak dostluk mesajları verdiler.

 

AYNI BAYRAK ALTINDA YAŞAYAN, AYNI YÖNE BAKAN İNSANLARIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, “Bugün burada toplanmamızın nedeni; İnegöl’de birlik ve beraberliği nasıl en üst noktada olduğunu göstermektir. Birkaç gün önce basına da yansıyan, iki güzide nakliyatçımız arasında istenmeyen tatsız bir olay gerçekleşti. Bazı kavgalar çıktı. Ama biz tabii ki bunu böyle bırakamazdık. Çünkü biliyorsunuz, Arnavut’uyla, Çerez’iyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle, Boşnak’ıyla, Kürt’üyle hepimiz kardeşiz. Aynı bayrağın altında yaşayan, ayı yöne bakan insanlarız. Tabii ki hiçbir zaman huzurun olmadığı yerde, ticaretin de olmayacağını biliyoruz. Huzurun olduğu yerde, her türlü ticaretin yapılabileceğini, ekonominin de huzura dayalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir iki ağabeyimiz ile görüştük. Kaymakam ve Emniyet Müdürümüz de konuya çok duyarlı davrandı. Biz tabi hiçbir zaman İnegöl’de huzurun bozulmasını istemeyiz. Kendileri de istemez. İki taraf da aslında dükkân komşularıdır. Kendileri ile görüştük. Yol verme meselesi yüzünden çıkan bir tartışma. Sağ olsunlar iki taraf da sağduyulu yaklaştı. Biz de Şoförler Odası olarak, Kamyoncular Kooperatifi olarak bu konuya duyarsız kalamazdık. Burada birlik ve beraberlik yemeği verdik. Biz sonuna kadar birlik ve beraberlikten yanayız. Bunu kimse unutmasın. İnegöl’de huzurun bekçileriyiz. İnegöl’de birlik ve beraberliğin bozulmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Biz huzurlu olduğumuz sürece, ticaretimiz daha da ileriye gidecek. Bu ticareti daha ileriye götürmek için çaba sarf etmemiz gerekir. Biz de bu nedenle çaba sarf ediyoruz. Bugünden sonra böyle bir şeyin yaşanmayacağını biliyoruz. Ben, iki kardeşimize de teşekkür ediyorum. İkisi de gerçekten sağduyulu ve yapıcı insanlar. İnşallah bundan sonra böyle şeyler cereyan etmeyecek. İnşallah daha huzurlu ve daha iyi ortamlar olacak” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32