www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"NAMAZLA YENİDEN DOĞDUM"

İnegöl Belediyesi´nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda İnegöllülerle buluşan Yaşar Alptekin, namazla tanışmasını ve namazın önemini anlattı.

 

Heykel önünde düzenlenen programda Yaşar Alptekin öncesinde sahne alan Mesut Yavaş ise söylediği birbirinden güzel ilahilerle İnegöllüleri mest etti.

NAMAZLA YENİDEN DOĞDUM

Başkan Alinur Aktaş ve Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit´in de katıldığı programda yaşayışındaki değişim sürecini anlatan Alptekin, namazla yeniden doğduğunu belirterek, ?Ancak namazla huzura ulaşabilirsiniz. Namaz Rabbimize şükrümüzün ifadesidir. Sonraya bırakılamayacak kadar önemlidir. Ne yazık ki bazı insanlar namaz kılmayı yaşlı işi zannederek sonraya bırakıyorlar. Ölümün her an gelebileceğini unutuyorlar. Unutmayın ki ölmenin ve namaz kılmanın yaşı yoktur. Bu yüzden hazırlıklı olmalıyız" dedi.

?NAMAZ İNSANI VE HAYATI GÜZELLEŞTİRİR?

Hayatın namazla güzelleşeceğinin altını çizen Alptekin, "Namaz insanı ve hayatı güzelleştirir. Benim hayatım da namazla güzelleşti. Yaşım 53 ancak ben namazla tanıştıktan sonra yeniden doğdum. Her namazımı, ruhumu ve bedenimi iyice hazırlayarak, Rabbimle son defa buluşacakmış gibi kılıyorum? şeklinde konuştu.

GENÇLİĞİNİZİ BOŞA GEÇİRMEYİN

İnsanların gençliklerini boşa geçirmemelerini isteyen Alptekin, ?Gençliğinizin kıymetini bilin, bir gün namazsız geçen günlerinizden dolayı pişmanlık duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak? diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde İnegöl halkının sorularını cevaplayan Alptekin program sonrasında Heykel önünde kurulan kitap fuarını da gezdi.

İnegöl Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında aynı akşam bir programda Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde gerçekleşti. Düzenlenen tasavvuf müziği konserinde sahne alan Kıvanç Şensoy Alanyurt halkına musiki dolu bir akşam yaşattı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36